This is Mika

04.12.2018 13:39 2min luku 6

Bulukkia ja Queenia ja ihmeellistä Marc Martelia!!

Hello!

Nyt on kovia treenejä ollut takana lukuisia. Tahti on pysynyt hyvänä ja kroppa ilmeisesti toimii varsin hyvin, koska vaikka paino on noussut 6-7 kiloa melko lyhyen ajan sisällä, ei kroppaa ole ihan hirveästi tarttunut laardia. Nestettä toki on tullut lisää mutta se on itseasiassa hyvä juttu, koska neste suojelee lihaksia treeneissä. Kuivaksi päässyt kroppa on paljon herkempi loukkaantumisille.

***

***

Eilen käväisin muutaman valmennettavan kanssa hakkaamassa olkapäät ja ojentajat marmelaadiksi ja nyt tuntuu kivasti lihaksissa domssit. Riittävän isot painot ja silti suhteellisen pitkät sarjat yhdessä tuntuu toimivan ja rankaisee lihaksia juuri oikealla tavalla. Tähän volyymijaksotukseen olen huomannut voimajakson sopivan kuin nenä naamaan. Vastapainona korkealle intesiteetille perinteinen voimaharjoittelu pidemmillä palautuksilla mainiosti sekoittaa pakkaa.

Muutaman päivän takainen posetuskuva

Mennään nyt ainakin tammikuuhun saakka näillä systeemeillä ja treeneillä. Käsiä olen priorisoinut tuossa yhden viikon ja ajatuksena olisi myös priorisoida olkapäitä. Se miten rajun priorisaatiojakson niille teen, on vähän auki vielä. Voi olla, että lisään vain muutaman extra jutun sinne tänne, tai syklitän tiheämmin olkapäitä treeneissä.

Kun treenataan isompijakoisella ohjelmalla, tällainen on mahdollista. Pienijakoisella ohjelmalla tulee jo muutenkin tiheämmin tehtyä lihakset viikon aikana, jolloin priorisointi ei istu sellaiseen kovin hyvin jos ollenkaan.

5-jakoista olen pyrkinyt tekemään, mutta jos on ollut kiireitä, olen sitten yhdistellyt lihaksia loppuviikosta, jotta kroppa tulisi tehtyä läpi ainakin kerran viikossa riittävän kovaa.

Eilen oikein hymyilytti, kun oli kokonaista yksi vapaapäivä tässä joulun hulinassa ja kiireessä. 😀


Muuta jupinaa

Leffassa ei ole tullut käytyä pitkiin aikoihin. Siellähän esim pyörii Queen -elokuva, joka on elämäkerrallinen raina Freddie Mercurysta. Itse pidän Freddietä yhtenä maailman lahjakkaimpana laulajana. Hyvin surullista, että mies poistui täältä aivan liian aikaisin. Tuo leffa pitää kyllä nähdä ihan kunnioituksesta Freddietä kohtaan.

Marc Martel on monelle varmasti toistaiseksi aika tuntematon nimi. Mies on kuitenkin aivan käsittämättömän lahjakas muusikko, jolla on kaiken lisäksi todella samanlainen lauluääni, kuin Freddiellä. Tämä on todella hämmästyttävää ja hämmentävää. Ääni on niin lähellä alkuperäistä, että miesten ääniä ei edes pysty erottamaan joka kerta. Marc on käsittääkseni Queen -leffaan tehnyt lauluosuuksia, juuri samankaltaisen äänensä vuoksi.

Tässä Marcin näyte Bohemian Rhapsodysta pelkällä pianolla säestettynä. Kuunnelkaa miten samanlainen ääni hänellä on!

Olen tän videon kuunnellut nyt varmaan jo kymmenen kertaa, sekä katsonut videoita ihmisten reaktioista kun Marc laulaa. Vocal koutsit ja ihmiset ovat Marcin laulamasta biisistä tehneet omia arvosteluita, näitä on myös hauska katsella, koska jokainen heistä on aivan äimän käkenä miten samalta tuo mies kuulostaa. Mahtavaa! Itse toivoisin, että Marc pääsisi Queenin kanssa kiertueelle ja mikä ettei, vaikka voisivat tehdä pari uutta biisiäkin yhdessä, tosin Freddie nuo biisit pääasiassa sävelsi, joten se tuosta yhtälöstä puuttuisi. Jotain mystistä tuossa äänessä vaan on.

Että tällaista tähän väliin. Oikein mukavaa viikkoa kaikille ja hyviä treenejä! BOOM BEIBE!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.