This is Mika

04.12.2010 15:06 3min luku 8

Kiristelyä (ei hampaiden)

Moro.

Nyt olis tarkoitus vähän tiukentaa kroppaa. Ajattelin tehdä sen syömällä runsaasti proteiinia ja rasvaa ja vähentämällä hiilareita tuntuvasti. Olen huomannut duunissakin, että syömällä proteiinia huomattavasti enemmän kuin hiilaria, ei nälän tunne ja väsymys iske syömisen jälkeen samalla tavalla kuin jos olisi syönyt paljon hiilihydraatteja sisältävän lounaan. Paino saa pudota vaikka reilusti alle 80 kilon jos se niin tekee. Lisään jossain vaiheessa kevyen aerobisen treenin jälkeen ja näin yritän lisätä kulutusta asteittain.

Yritän treenata jatkossakin kovaa, mutta täytyy varoa nesteiden poistumisen myötä lisääntyvää loukkaantumisriskiä. Lihasmassa tulee varmastikin lähtemään jonkin verran, sekä voimatasot, mutta eipä tuo haittaa. Lihasmuisti on kuitenkin pettämätön ja kun massaa halutaan lisää tulee pihvit aivan varmasti takaisin.

In da hoods!

Näytän kuulemma ”Carlosilta” uuden partamuotini ja peruukilta muistuttavan tukkani ansiosta? Woot? Olen saanut pientä kuittia salilla tästä. 🙂

Leffa-corner

Kattelin taas kerran uudestaan mainion Taken-elokuvan, jossa Liam Neeson esittää kylmäverisen kovaa ”iskää”, joka lähtee kidnapatun tyttärensä perään Pariisiin. Luc Bessonin tuottama elokuva on ainakin minun mielestäni toimintaleffojen saralla yksi parhaimmista! Leffa naulaa katsojan heti ensi minuuteista sohvaan kiinni, niin, että puolitoista tuntia tuntuu vierähtävän viidessä minuutissa.

Musa-corner

”Avaruusprogea” Star Onelta, jonka taustalla siis häärii superlahjakkuus Arjen Lucassen.  Progressivista heviä siis ja levyn nimi on Victims of the modern age. Lucassen käyttää samanaikaisesti eri laulajia biiseissään, joka saa biisit kuulostamaan erittäin hyviltä, kun laulun sanoja ei aina laula sama ääni vaan tavallaan lauletaan vuorosanoja. Syntikka ulisee oivasti ja kitarat hakkaa taustalla siistejä riffejä. Minä pidän kovasti tästäkin Lucassenin levystä.

Löytö Fitnesstukulta!

Kaverini suositteli tätä tehonlisääjää nimeltään Jack3d! Toisin kuin monet muut tehonlisääjät, tämä kuulemma maistuu ihan hyvältä. Tehonlisääjien listalla vaikuttavista aineista ehkä tärkein on Geranium ja tästä tuotteesta sekin löytyy!

Geranium (1,3-Dimethylamylamine): Geranium on kasviuute, joka sisältää euforisen tunteen ja lisääntyneen mentaalisen kapasiteetin antavia aineita.

Kuulemma toimii todella tehokkaasti ja antaa todella hyvän pumpin ilman että tulee huono olo. Täytyy itsekin testa tuo aine!! Kuulostaa nimittäin erittäin hyvältä, enkä halua itselleni kuitenkaan pahaa oloa, vaikka haluankin kovan pumpin ja treeneistä kaiken irti!

Bannerin kautta siis vaan ja tilaamaan, sitä näyttää löytyvän vielä varastosta.

Kommentit (8)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.