This is Mika

13.11.2022 20:50 5min luku 0

BODYMAJAN KEHONKOOSTUMUSMITTAUSTA ITSEPALVELUNA

Moikka!

Kehonkoostumusmittaus on erinomainen työkalu, kun halutaan seurata omaa kehitystä treeneissä. Se on työkaluna tavallaan kuin normi vaaka, joka mittaa painon mutta tässä kohtaa paljon enemmän kuin pelkkää elopainoa. Inbodylaite mittaa bioimpedanssin luoman pienen sähkövirran avulla erilaisia kudoksia kehossa ja tulkitsee sähkövirtausta antaen monipuolista dataa kehon lihaksen, rasvan ja nesteen määrästä. (Artikkelin lopusta löydät videon, kun käväisin itse mittauspisteellä)

***

***

Itsepalvelumittausta!

Itse olen kokenut kehonkoostumusmittauksen aina pienenä säätönä. Sitä jos on halunnut tehdä, on aina pitänyt etsiä jostain mittauspaikka, varata aika ja sitten mennä sovittuna ajankohtana paikan päälle jonkun mitattavaksi. Tämän jälkeen on pitänyt kuunnella mittaajan tulkintaa tuloksista ja jos tulokset ei ole ihan sitä mitä on toivonut, niin itse en ainakaan tykkää suuremmin, jos joku muu ne siinä samalla sitten näkee. Mutta eipä ole enää tällaista ongelmaa!! Nimittäin Bodymaja tarjoaa ainoana Suomessa itsepalvelukonseptilla kehonkoostumusmittausta. Nyt ei enää tarvitse miettiä ajanvarauksia ja sitä ehkä kiusallista kohtaamista mittaajan kanssa. Bodymajan markkinoiden edistyneimmät Inbody 770-mittauslaitteet ovat käytössäsi itsepalvelupisteillä ja homma hoituu ilman fyysistä mittaajaa.

Miten mittauspalvelu toimii?

Homma on tehty todella helpoksi kuluttajalle. Menet vain Bodymajan sivuille, ostat mittauksen joko kertaluontoisena tai 3 x mittauspaketin tai rajattoman vuoden paketin. Saat avauslinkin sähköpostiin sekä tekstiviestinä, jolla mittauspisteen ovi aukeaa. Itse mittauspisteellä kehonkoostumusmittaus käy käden käänteessä ja tulokset tulee minuuteissa Oma Body -profiiliisi kattavan raportin kera. Raportista näet tulokset ja aiemmat tapahtumat sekä mittaushistorian selkeinä kaavioina, joten sinun on helppo pitää kirjaa edistymisestä ja muutoksista. Kehonkoostumusaportti myös opastaa ja selittää miten tuloksia tulkitaan, joten et ole yksin pähkäilemässä lukuja ja arvoja.

Bodymajan tarjoama palvelu on käytännössä äärimmäisen hyvä työkalu jokaiselle, joka haluaa seurata omaa kehitystä olit sitten kasvattamassa lihasmassaa tai olet dieetillä ja haluat dataa, miten dieetti edistyy.

Kenen kannattaa tätä palvelua käyttää?

Kehonkoostumusmittaus mielletään usein vain urheilijoiden ja aktiiviliikkujien välineeksi, mutta se on paljon muutakin. Kuka tahansa omasta hyvinvoinnistaan kiinnostunut voi saada tuntuvaa hyötyä mittaustuloksista.

Erityisen hyödyllistä tietoa mittaus antaa painonpudottajille ja fyysistä työtä tekeville, mutta tulokset auttavat myös seuraamaan erilaisten sairauksien toipumisprosessin edistymistä sekä ikääntymisen tuomia vaikutuksia.

Kehonkoostumusmittauksen kautta on mahdollista tunnistaa monenlaisia elintapasairauksiin liittyviä riskejä. Mittaustiedot voivat paljastaa merkkejä muun muassa diabetesriskistä tai alttiudesta sydän- ja verisuonitaudeille. Näin saat indikaation hakeutua tutkimuksiin jo ennen kuin oireet syvenevät.

Kehonkoostumusmittauksen hyötyjä eri ryhmille:

1. Laihduttajat ja elintapamuutosten tekijät

Kenties tyypillisin syy tulla kehonkoostumusmittaukseen on laihduttajan tai elintaparemonttia läpikäyvän halu seurata ponnistustensa tuloksia. On huikea motivaatiobuusti nähdä, kuinka kilot tippuvat ja keho kiinteytyy jokaisella mittauskerralla enemmän ja enemmän. Bodymajan inbody-mittauksen suurin hyöty on säännöllisten mittausten tuoma varmuus siitä, että suunta on oikea ja kaikki vaivannäkö sen arvoista.Kehonkoostumusmittaus on moninkertaisesti tehokkaampi onnistumisen mittari kuin pelkän painoindeksin seuraaminen tai mittanauhaan luottaminen.

Kehonkoostumusmittauksen hienous piilee siinä, että se antaa tuloksia, jotka ovat aina henkilökohtaisia ja toimivat kaiken ikäisillä ja kaiken kokoisilla. Perinteiset hyvinvoinnin mittarit, kuten painoindeksi tai vyötärö-lantiosuhteen mittaaminen ovat aina sidoksissa keskiarvoihin. Inbody-mittaus sen sijaan vie seurannan sataprosenttisesti yksilötasolle. Siksi se on perinteisiä keinoja tehokkaampi tapa seurata ruokavalio- ja elintapamuutosten vaikutusta.

2. Tavalliset kuntoilijat

Vapaa-ajan liikkujan tavoitteena voi olla kiinteytyminen, lihasmassan kasvattaminen tai yksinkertaisesti fyysisen kunnon ylläpito. Kuuluitpa mihin tahansa ryhmään, saat kehonkoostumusmittauksesta apua treeniesi suunnitteluun. Tarkka data auttaa harjoittelemaan oikein ja välttämään loukkaantumisia. Inbody-mittauksen avulla voit seurata myös kehosi mahdollisia puolieroja ja kohdista treenit sinne, missä ne auttavat parhaiten.Bodymajan kehonkoostumusmittauksiin ei tarvita kuntosalijäsenyyttä tai kallista apua tulosten tulkintaan. Voit käydä missä tahansa mittauspisteessämme omatoimisesti juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

3. Huippu-urheilijat

Huippu-urheilijoille ja muille liikunta-ammattilaisille on ensisijaisen tärkeää seurata oman kehon hyvinvointia ja toimintakykyä.Bodymajan kehonkoostumusmittaukset tehdään patentoituun teknologiaan perustuvilla InBody 770 -laitteilla, jotka ovat alan parasta laatua. Saat meiltä huipputarkan mittauksen ja luotettavat tulokset.

Tarkka raporttimme on myös pitkäjänteisessä ammattikäytössä tehokas tapa seurata avainlukuja.

Tärkeimmät mittarit vaihtelevat lajin mukaan, mutta esimerkiksi lihasmassan kehitys ja tasapaino ovat yleensä tarkasti seurattavia asioita.

4. Istumatyöläiset

Kehonkoostumusmittauksesta hyötyvät yhtä lailla ei-fyysistä työtä tekevät. Tulokset auttavat tunnistamaan toimistotyöhön liittyvien riskitekijöiden, kuten pitkän istumisen vaikutuksia elimistöön. Mittaukset toimivat tietenkin parhaiten, kun ne tehdään säännöllisesti.Kehonkoostumustietojen avulla voidaan seurata esimerkiksi viskeraalisen rasvan määrää. Viskeraalirasvalla tarkoitetaan sisäelinten ympärille kertyvää rasvaa. Sillä on yhteys diabetekseen, metaboliseen oireyhtymään sekä useisiin muihin sairauksiin. Bodymajan mittauksen avulla saat tarkan tiedon viskeraalirasvan määrästä omassa kehossasi.

Viskeraalinen rasva yhdistettynä istumatyöhön ja vähäiseen liikuntaan voi kieliä kasvaneesta riskistä sairastua moniin elintapasairauksiin. Bodymajan inbody-mittaus antaa tilaisuuden tunnistaa nämä riskit ajoissa.

5. Kuntoutujat

Käytkö läpi toipumis- tai kuntoutumisprosessia? Bodymajan kehonkoostumusmittauksesta on hyötyä monenlaisissa kuntoutumistilanteissa. Toipumisprosessin aikana saadut tarkat tiedot kehon koostumuksesta auttavat esimerkiksi tulehdustilojen parantumisen seurannassa. Kohenevat luvut tuovat iloa ja mielenrauhaa siitä, että sairaus todella on selätetty. Toisaalta muutokset voivat myös indikoida uudesta hoidon tarpeesta jo ennen kuin huomaat oireita – myös tämä on erityisen arvokasta tietoa.Et tarvitse kehonkoostumusmittauksiin fysioterapeuttia, lääkäriä, lähetettä tai mitään muutakaan kuin oman halun seurata hyvinvointiasi. Mittaukset on helppo tehdä oma-aloitteisesti. Voit ostaa ne joko kertatutkimuksina tai edullisina useamman kerran sarjoina.

6. Ikääntyvät ihmiset

Iän karttuessa jokainen meistä kokee kehossaan väistämättömiä muutoksia. Bodymajan kehonkoostumusmittaus ottaa aina huomioon mitattavan henkilön iän ja muut henkilökohtaiset ominaisuudet.Tärkeimmät mittaustulokset tässä iässä huomioitavaksi liittyvät toisaalta viskeraalirasvan lisääntyvään määrään ja toisaalta lihasmassan vähentymiseen.

Vanhusten hyvinvoinnista huolehtiessa inbody-mittauksella voidaan saada arvokasta tietoa erityisesti lihasmassan ja kehon tasapainon mittareita seuraamalla.

7. Oman kehon toiminnasta kiinnostuneet

Kyllä, sekin on aivan riittävä syy tulla kehonkoostumusmittaukseen!Inbody-mittaus on teknologia, jonka avulla kuka tahansa voi saada kattavan raportin omasta fyysisestä hyvinvoinnistaan. Alle minuutin mittaustoimenpiteen tuloksena on tarkka ja monipuolinen raportti lihaksen, rasvan ja veden määrästä kehon eri osissa sekä selkeät ohjeet niiden tulkitsemiseen.

Tulokset auttavat tekemään fiksuja valintoja riippumatta mittauksen syistä. Tämä on erinomainen lisä älykellojen ja muiden mittareiden tuloksia täydentämään.

Bodymajan kehonkoostumusmittaukset tarjouksessa!

Nyt jos koskaan siis kannattaa ottaa tämä työkalu käyttöön, sillä saat -20% alennusta kaikista Bodymajan mittauspaketeista koodilla: NYYSSIS20. Klikkaa alla olevaa banneria ja starttaa oma kehon seuranta heti!BODYMAJAN TOIMIPISTEET

Espoo

Kauppakeskus Länsituuli
M-kerros
Länsituulentie, 20100 Espoo
Helsinki

Kauppakeskus Kaari
3. kerros
Kantelettarentie 1,
00420 Helsinki

Mall of Tripla
2. kerros
Fredikanterassi 1,
00520 Helsinki

Jyväskylä

Kauppakeskus Jyväskeskus
2. kerros, käytävä
Kauppakatu 29A,
40100 Jyväskylä

Kuopio

Matkakeskus Portti
Katutaso
Puutarhakatu 9,
70300 Kuopio

Lahti

Kauppakeskus Trio
Katutaso, käytävä
Aleksanterinkatu 18,
15140 Lahti

Oulu

Kauppakortteli Pekuri
2. kerros, käytävä/aula
Kauppurienkatu 10,
90100 Oulu

Raisio

Kauppakeskus Mylly
2. kerros, kirjastotila
Myllynkatu 1,
21280 Raisio

Tampere

Kauppakeskus Koskikeskus
Katutaso, käytävä
Hatanpään valtatie 1,
33100 Tampere

Vantaa

Kauppakeskus Tikkuri
2. kerros, käytävä
Asematie 4-10,
01300 Vantaa

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.