This is Mika

10.09.2012 20:45 5min luku 15

Body SM 2012 - Tulokset!

Vihdoinkin tuomarikortit olivat ilmestyneet  Bodyn sivuille.

Naiset:

Naisten skaba ei jättänyt mitään epäselväksi. Voittaja oli niin ylivoimainen, Salla Kauranen. Sallalla on lihat Pro-tasoa, eli ammattilaiseksi vain siitä niin hyvää tulee. Oli ilo katsella noinkin suurta joukkoa naisten bodauksessa. Laji kun on naisten osalta häviävän pieni. Vaparit olivat kaikilla oikein hyviä ja hallittuja.

Miehet alle 70kg

Alle seiskakymppi oli täysin tuomariäänin Vesa Oikarin. Mies oli selkeästi kirein ja se oli tänä vuonna valttia. Joonas Rikkonen ansaitsee kyllä maininnan ja hatunnoston sitkeydestä! Arvostan!

Miehet alle 80kg

Jäävään nyt itseni arvosteluista, koska kisasin tuossa sarjassa. Mielestäni kuitenkin kovia ukkoja kaikki alle kasissa. Tuomarikortit paljastivat kuitenkin, että voitto näytti tulevan kaikin tuomariäänin. Aika jees. 🙂

Miehet alle 90kg

Tämä sarja oli taistelua massa vastaan kireys. Kireys tunnetusti on valttia bodauksessa joten yyberkireä Sampo Kirjovaara vei Kivisen ja Heinäsen nenän edestä kullan. Mielestäni tämä alle ysi oli kuitenkin ehkä kaikista tasaisin sarja. Kovia mörssäreitä kaikki. Markuksella ei kireys riittänyt, mutta luoja oliko miehellä pro-tason massat? Virtasen Jerry näytti dieetin puolessa välissä huomattavasti kovemmalta kuin nyt lopulta lavalla. Oliko dieetti sittenkin ollut liian raju ja vienyt yläkropasta massaa pois? Jalat Jerryllä ovat ammattilaistasoa, mutta nyt noin epätasapainoisesta kropasta selkeästi rokotettiin. Jos koivet ovat noin edellä yläkropasta on balanssi tipotiessään! Jerrylle suosittelenkin nyt unohtamaan vaikka kokonaan jalkatreenit ja keskittymään pelkästään käsiin ja selkään, jotta saavutetaan se oikea balanssi kroppaan.

Miehet +90kg

Yli ysikymppi eli raskassarja oli myös kovatasoinen ja ennen kaikkea tasainen. Aamupäivän karsinnan jälkeen Ilkka Mursu johti vain yhdellä pisteellä Rami Aaltosta. Vapari kuitenkin oli Ilkalla uhkarohkean hyvä josta selvästi tuomarit pitivät. Ja Ilkan kovat massat olivat myrkkyä muille. Selkeästi lyhytvartisin ja massiivisin Mursu vei muhkeilla lihaksillaan vei lopulta lähes näytöstyyliin voiton.

Overall 2012:

Kaikkien sarjojen voittajat ottivat vielä mittaa voittajien voittaja -tittelistä. taas jäävään itseni koska olin tuossa kisassa. Mutta sanottakoon, että luunkova sakki tuossakin seisoi. Ehkä sitten balanssi ja kokonaisuus ratkaisi? Kiitos kaikille!

-Mika

 

Kuvat: Samir Faraj sekä Leinonen Photograph

 Löytyi video alle kasin vertailusta Youtubesta!

Kommentit (15)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.