This is Mika

15.03.2011 13:26 3min luku 2

Beatlestukkaa pukkaa, vaan ei enää pukkaakkaan! :)

Yellow!

Käväisin tänään salilla ihan yksin, kun asiakkaani joutui peruuttamaan treenit työkiireiden vuoksi. Hän on Ylellä töissä ja saattaa joutua työn puolesta matkustamaan Japaniin. Hui! Toivottavasti ei joudu sinne menemään. Mutta jos joutuu, niin ei muuta kuin jodia hammastahnaan ja menoksi.

Anyway, treenit menivät siinä ihan mukavasti ja selkää paukuttelin menemään. Ylätaljassa kiskoin 140 kiloon asti 10 sarjoilla. Ärsyttävää, kun oma paino on vain 80 kiloa, niin sitä painoa ei saa millään alas, jotta saisi tungettua ne jalat niiden tukien alle. Rimpuilin siinä kuin hirressä hetken aikaa, kunnes sain hivutettua itseni kohilleen. Voimiakin koko heiluminen sitten vei samalla. Kulmasoutua tein tokana liikkeenä ja lopuksi pacific-konetta. Ihan jees pumppi tuli. Napsaisin pikku fotonkin tuplista, vähän niin kuin kondis check outtina. Ehkä pientä rasvan palamista voisi kaukaa katsottuna olla havaittavissa.

Rear doublas!

Tukka, kuten kuvastakin näkee, on päässyt Beatlesmäiseen vaiheeseen. Pehko on paksu ja tuuhea, muistuttaa linnunpesää. Meninkin sitten Wilmalle leikkauttamaan koko hoidon pois. Nyt on siisti ja melkein jopa miehekäs fleda! Jee!

Tässä kuva ennen ja jälkeen. OMG!

🙂 Heh hee!

Nyt täytyy tästä mennä vähän pistämään murua rinnan alle, elikkä pikkasen pastaa ja tulista habanero-jauhelihasörsseliä naamariin. Se on hyvää ja vatsa menee just kivasti kipeäksi. Sitä kun on jäänyt koukkuun tuohon habaneroon niin totaalisesti. Tavallinen ruoka ei oikein maistu enää millekään, kun tollaisia tulisia mättöjä vetelee. Ostan habaneroni aina irtokappaleina. Valitsen kaikista punaisimmat ja mehevimmät habanerot. Tulisuuden oikein haistaa niistä. Nami namM Nam!! 🙂

Chileihin ei kyllästy koskaan. Aionkin tässä joku viikonloppu väsätä itselleni kunnon chilisoossin vaikka sitten ihan dippikastikkeeksi. Nappasin yhden hyvältä näyttävän reseptin netistä Voit itsekin kokeilla jos tykkäät tulisuudesta.

Chilisoossiresepti:

 • 125 g punaisia chilejä
 • 2 valkosipulin kynttä
 • 1 rkl öljyä
 • 1 dl vettä
 • 3 limetin mehu
 • 1-1 1/2 rkl sokeria
 • 1/2 tl suolaa
 1. Poista chileistä siemenet, hienonna valkosipuli ja kuullota öljyssä.
 2. Lisää chilien ja valkosipulin joukkoon vesi, limettien mehu, sokeri ja suola.
 3. Peitä kattila kannella ja kypsennä chilit hiljaisella lämmöllä.
 4. Soseuta sauvasekoittimella ja tarjoa chilikastiketta esimerkiksi paistetun kalan lisäkkeenä.

***

Jatketaan harjoituksia ja huomio tosiaan kaikki lukijat, muhun voi ottaa yhteyttä jos kaipailee jotain uutta treenaamiseen tai haluaa vaikka poltella pikkasen rasvoja sekä samalla kehittää lihasmassaa. Teen ravinto- ja treeniohjelmia ja ne ovat helppo hommata multa netin kautta! Mailia vaan tähän osoitteeseen: mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com

***

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.