This is Mika

23.01.2018 18:56 2min luku 1

Barsmania starttaa!

Moikka!

Pitkästä aikaa tukulla kuuluisa Barsmania, jossa parhaimmat, myydyimmät ja suosituimmat proteiinipatukat ovat puoleen hintaan. Itse tykkään syödä protskupatukoita. Kannan yleensä mukanani ikään kuin hätävarana patukoita. Koskaan ei nimittäin tiedä, milloin syömiset venyy ja tulee odottamattomia tilanteita aikataulujen kanssa. Patukka toimii silloin erinomaisesti välipalana.

Makean nälkään myös oivallinen vaihtoehto. Protskupatukassa ei ole nopeaa hiilaria kuitenkaan niin paljon, kuin kaupan hyllyn perus suklaapatukassa. Protskun määrä on myös korkeampi, joten makroarvot ovat järkevämmät.

Käykää kuvan linkistä tilaamassa itsellenne patukat!

Puoleen hintaan irtoaa esim Best Barit, Goodlifet, Goodlife Low Sugarit, Mikenkin ylistämät Milky -patukat sekä Bounty-protskupatukat. 40 pinnan alessa on myös runsaasti nimikkeitä. Ihan ehdottoman kova diili todellakin käynnissä. Ota haltuun! 🙂


Niska jumissa

Aamulla heräsin kunnon jumittavaan niskaan. Ei pää kääntynyt oikealle lainkaan. Tuo jumi on ollut kytemässä jo monta päivää, mutta ei näin pahana vielä kertaakaan. Ei muuta kuin lekuriin ja troppia apteekista, jotta saadaan pää taas kääntymään. Hitaasti nää lääkkeet kyllä vaikuttaa, sillä aamulla jo napsin relaksantit ja muut, mutta vielä vaan särkyä tuntuum, eikä jumi hellitä. Toivotaan, että huomiseksi niska on jo parempi. Ei nimittäin millään jaksaisi vielä uudestaan ravata lääkärissä ja itkeä saikkua itselleen, sillä sain vain tämän päivän ajaksi huilia duunista. Mutta jos niska on samassa jamassa huomenna vielä, niin pakkohan se on vaan marssia uudestaan tohtorin pakeille. Nyt teen sellaisia jäykkiä koko kropan ”Batman käännöksiä”, jos haluan katsoa oikealle. 😀 Voi hemmetti sentään. 😀

Muuten on treenit ja pilipali -dieetti mennyt hyvin. Joka jumpassa on saatu hyvät domssit aikaseksi ja virtaa on tuntunut riittävän. Huomenna, jos kaikki on hyvin, käyn koivet jumppimassa soseeksi jälleen jollain ilkeällä tavalla. Torstaina olisi hierontaa Nikolla ja perjantaina pistetään olkapäät koville. Viikonloppuna pitkästä aikaa olis vapaata ja mietittiinkin, että pitäisköhän sitä pitkästä aikaa nauttia sushia ja ehkä joku hyvä leffa? Pitänee tutkailla tilannetta ja kurkistaa Finnkinon ohjelmistoa sillä silmällä, että siellä menis joku mainio raina.

Ensi viikolla jälleen treenivideoiden kuvailua Go Nyyssis! -sarjaan, sillä olen myöhäisessä työvuorossa ja käyn aikaisin aamusta treenaamassa GoPron kanssa. Olen myös saanut eräältä Ramilta lahjoituksena upean Gran Turismo Sport -pelin, joten sitäkin pitää päästä testaamaan ja kuvaillaan Twitchiin siitä oma sessio, joka luonnollisesti tulee sitten Nyyssis Pelaa!! -sarjan jatkoksi.

Kiitos paljon Rami!

 

Kommentit (1)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.