This is Mika

09.05.2018 15:55 4min luku 7

Lomarapsaa osa 2

Moikka!

Tänään ollut tosi sateinen päivä. Kaksi aiempaa päivää oli upeen aurinkoisia, mutta minä jouduin olemaan varjossa, sillä poltin ihoni tosi pahasti jo sunnuntaina, kun kierreltiin saarta ja käytiin hiekkasärkällä ihailemassa aaltoja. Aurinkorasvaa olis pitänyt laittaa, mutta olin tyhmä ja en jaksanut. Bad mistake.. 🙁 Nyt olis iho parempi, mutta tottakai Murphyn laki päätti toisin ja pisti sateet kehiin. Harmiuden harmius, täytyy sanoa. Laitetaan taas vähän kuvasatoa pienten jorinoiden kera!

Sateessa seisoi hän. Just kun vapottelin tuossa kuvassa niin tuli jollain tapaa LOST mieleen kun toi savu juoksee tuossa taustalla. 😀 Eikö?

Eilinen aamu näytti näin kauniilta.

Eilen illalla allasbaarissa. Coconut margaritat maistui.

Tänään satoi (just nyt ei), kun lueskelin pakkista. Kattokaa tota naamaa, miten punainen se on. :=O Pakko rasvata sitä koko ajan, koska muuten nahka kiristyy ja tekee kipiää. Otsa kuoriutuu tällä hetkellä kuin käärmeellä. Lasissa kokista vai oliko se sittenkin punkkua? En muista…. 🙂

Tässä webbi-kameran kautta napattu kuva meistä sunnuntaina, kun olimme tuolla hiekkasärkkäreissulla. Tuolla se nahka sitten paloi ja pahasti. Vaimo laittoi itselleen aurinkorasvaa ja välttyi palamiselta. Fiksu immeinen. 

Viidakkoa.

Siellä se nyyssis tallustaa. Kaksi viikkoa ilman kenkiä tekee hyvää jalkapohjille.

Jalat padassa viilentymässä. Toi vesi on jalkoja varten. Kauhalla kaadetaan rappusilla vettä jaloille ja huuhdellaan hiekat pois jaloista, kun mennään mökkiin sisälle. Jalkapöydätkin paloi niin pahasti, että piti huilutella niitä vedessä. Jos ihmettelet, mikä hemmetin villahansikas mulla on kädessä, niin se on tuota iPadia varten, kun piirtelen sarjakuvia ja muuta grafiikkaa. 

Tänään käytiin treenaamassa selkää. Oli hyvät jumpat ja pystyin vielä tekemään ihan hyvin niskan taakse vetoja ylätaljassa pitkästä aikaa. Olkapää siis kesti kuin kestikin tuon liikkeen. Olen iloinen tästä.

Back workout. Niskan taa toimi pitkästä aikaa. ??

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on


Muistutus!

Ootko muuten jo testannut tuota uutta goodlife proteiinijauhetta? Nyt on hyvä hetki tilata se ja paljon muutakin, sillä tukulla on käynnissä ILMAINEN TOIMITUS kamppanja. Ei tarvitse siis miettiä saako sen 40€ kasaan vaan senkuin tilaa tuon summan alle ilman postikuluja!!

Klikkaa kuvaa ja käy tilailemassa DYYYD mitä haluut!!

Goodlifet nyt jauheena!

 

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.