This is Mika

01.02.2014 23:48 2min luku 18

Bannerikisan voittaja kävi lunastamassa voittonsa!

Terve!

Banneriskaban voittaja Paolo kävi rääkkäyttämässä itseään Meijerillä. Meikäläisen tahdissa tanssittiin valssit ja olkapäät saivat kunnon annoksen maitohappoja, poltetta ja supistusta!

Tehtiin ihan pitkän kaavan mukaan jumpat ja aloitettiin nöyrästi perinteisellä militarypressillä. 5 kovaa työsarjaa 10 toistoilla, toki lämppärit alle.

bannerikisa paolo3

Huolella liikkeet ja tanko kunnolla pään päälle. Näin saavutetaan kunnon supistus olkapäille. Tarkoituksena on ikäänkuin sukeltaa tangon alle, aivan kuten painonnostajat tekevät työnnöissään.

Seuraava liike oli viparit vipunostokoneessa. Pyramidina mentiin ylös ja tultiin takaisin alas. 6 tiukkaa sarjaa 15 toistoilla. Seuraavaksi vuorossa takaolkia koneessa. Rauhallinen liike, huolella puristettiin ja haettiin tiukkaa tuntumaa takaolkapäihin. 4 sarjaa 20 toistoa.

bannerikisa paolo

Vikana olkapääliikkeenä tehtiin viparikombo, joka on tuttu myös gymlogista (lateraaliset erikoisliikkeet – gymlog 24). Veivattiin niitä 3 polttavaa sarjaa 10 toistoilla ja painoina käsittämättömän pienet 3 kilon kässärit. Kuka tahansa voi kokeilla miltä tuntuu tehdä tuo liike treenin loppuun kun olkapäitä ollaan hajotettu huolella ensin 45 minuuttia.

Tässä video ihan vikasta sarjasta jossa puhti on jo totaalisen loppu!

Lopuksi tehtiin vielä olankohautuksia trapseille. 3 sarjaa 30 toistoa per sarja, joista 20 pysäytykellä ja 10 pumpaten. Hartiat ja olkapäät kiittivät ja koko jumppiin paloi sellainen tunti ja vartti. Käytiin vielä läpi muutamia juttuja mitä Paolo halusi tekniikoiden osalta selvennystä ja sitten alkoi ollakin jo nälkä.

Treenien jälkeen hymyilytti jo!

bannerikisa paolo2

Käväistiin jumppien jälkeen heittämässä tex-mex -mätöt paikallisessa raflassa ja höpistiin mukavia. Päivä oli oikein mukava ja onnistunut kaiken kaikkiaan. Kiitos Paololle päivästä ja kiitos kaikille bannerikisaan osallistumisesta. Näin jälleen on yksi uusi banneriskaban voittaja saatu treenautettua ja ruokittua. 😉 Ja voin kertoa, että paljon hyvää infoa näistä saa ihan jokaikinen voittaja. Katsotaan vielä tulevaisuudessa josko sitä vielä järjestäisi uusia kisoja. Toki järjestetään jos sellainen saa teiltä lukijoilta kannatusta.

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.