This is Mika

20.06.2019 12:43 8min luku 5

Another day in the paradise! - Kuvia!

Moikka!

Pistetään tähän nyt lisää vielä kuvia reissusta, kun tosi moni on tykännyt näistä matkapäivityksistä. Ja onhan ne siis kivoja. Itse selaan aina kaikki frendien matkakertomukset ja kuvat läpi ja koitan bongata jotain sellaista, josta ehkä itsekin innostuisin jatkossa reissaamaan. Kohteita on paljon ja lomapaikkaa etsiessä parhaimpia on juuri ihmisten omat kertomukset reissun päältä, plussat ja miinukset.

***

***

Pistetään kuvia tulemaan ja kirjoitellaan niistä sitten mitä mieleen tulee!

Normi päivä lähtee täällä meillä käyntiin abaut puoli seitsemän aamulla. Siinä aamutoimet normisti, jonka jälkeen tsiigaamaan auringon nousua terassilta. Noin puoli kasi talsitaan Piian ja Janin mökille ja mennään aamiaiselle. Pekonia, omeletti tai munakokkelia, jogurttia, hedelmiä, kahvia ja appelsiinimehua. Siitä sitten takaisin huvilalle ja hetki lepoa, kunnes puoli kymmenen salille.

Meikäläinen tarkkailee Janin tekniikkaa, kun Jani puskee oikkareille Scull Crusheria.

Päikkärit treenin jälkeen ja hieman duunia läppärillä, valmennus hommia pääosin. Auringon palvontaa ja kylmää olutta kunnes on aika jälleen syödä. Klo 13 lounas, jonka jälkeen yleensä istuskellaan tovi jossain lukuisista baareista.

Tässä lounaan jälkeen meikä kuukahtaneena baarin terdelle. En oikeesti nukkunut, tarkistin vain silmäluomia, oliko niissä reikiä.

Lämpötilat täällä Kuredulla on jatkuvasti 28-31 asetta plussan puolella. Huvila on luonnollisesti ilmastoitu, joten siellä voi vilvotella, jos olo käy tukalaksi. Myös yöt ovat mukava nukkua, kun ei tarvitse hikoilla.

Tuplat takaa selkätreenin jälkeen.

Viime viikon sunnuntaina käytiin purjeveneilemässä ja sää oli käsittämättömän upea. Tässä meikä botskin kannella ihmettelemässä jotain.

Iltaisinkin on kuuma. Lämpötilat eivät laske edes yöllä kuin muutaman asteen, jos sitäkään. Baaritiskillä notkuttiin vaimon kanssa, kun kaipailtiin kylmää virvoketta. Jani perhana nappas salaa kuvan meistä.

Ruuat resortissa on aivan mahtavat. Joka päivä uusi teema ja erilaisia sapuskoja. Jälkiruuat vie kielen mennessään. Tässä joku italialainen omenapiiras.

Kuredulla on todella upea hiekkasärkkä länsipäädyssä. Tuo huiska jatkuu satoja metrejä halkoen Intian valtamerta. On kuin kävelisi vetten päällä. Aallot lyö toisiaan vasten, kun atollin ulkopuolelta ja sisäpuolelta ne kohtaavat särkällä. Laskuveden aikaan sitä pääsee varmaan kilometrin verran etenemään pois saarelta.

Tuplat takaa, kuten ennenkin hiekkasärkällä käydessä!

Koko porukka yhteiskuvassa

Minä ja vaemo

Saari on täynnä kauniita kukkia ja kasveja. Väriloisto on silmiä hivelevä.

Jälleen jälkiruokaa hakemassa…

Seuraavaksi lisää jälkiruokia…

Saarikierroksella. Takana Water Villat, jotka ovat tilavia ja kauniita, mutta jos kaipaat hiekkaa varpaiden väliin, Water Villoissa ei itse rantaa ole. Pääset tuolta suoraan rappusia pitkin mereen ja näkymät ovat todella upeat. Rannalle tosin joutuu menemään jonkin matkaa ja etsimään itselleen aurinkotuolin.

Jos tuntuu siltä, ettet ole saanut tarpeeksesi kidutusta jälkiruokavalokuvista, tässä tulee lisää 😀

Janin kanssa ihailemassa meren kaunista kimallusta.

Jälleen yksi huvilaposeeraus viileässä ilmassa.

Gekkoja ja sun muita liskoja löytyy saarelta valtava määrä. Mitään kuitenkaan järin vaarallista ötökkää täältä ei löydy. Hämähäkit ja käärmeet loistavat poissaolollaan, mutta kerran näimme kuolleen käärmeen tiellä. Ilmeisesti täälläkin on käärmeitä, mutta tosiaan yhtään elävää sellaista ei olla nähty. Onneksi.

Kuten alussa sanoin, aamu alkaa usein aamuauringon ihailulla. Tässä yksi sellainen.

Ilta-aurinko on myös henkeäsalpaava. Värit piirtyy taivaalle ja palmut sun muut luovat kaunista kontrastia kuviin.

Lounaiden jälkeen voi vielä piipahtaa iltapäiväteellä, joka pidetään Babuna-baarissa klo 15-18 välisenä aikana. Klo 19 alkaa illallinen joka jatkuu 21:30 saakka. Koko päivä on siis täynnä syömistä, jos jokaiselle mahdolliselle syömingille haluaa osallistua. Ruoka ei lopu kesken.

Eikä lopu juomakaan. Minibaari täytetään päivittäin ja kun heittää muutaman dollarin siivoojalle, hän kyllä tuo extra bissen jos toisenkin. Meillä on kaappi täynnä olutta. Kylmäkaapista löytyy punkkua, valkkaria ja rose-viiniä. Kaikki nämä kuuluu all-inclusiveen, joten mistään ei tarvitse maksaa ylimääräistä.

Lomailu tällaisella paratiisisaarella on kyllä ajattoman huoletonta. Päivät seuraa toisiaan ja rannalla käyskentely tuntuu helpolta ja rennolta elämältä. Kelloa ei tarvitse katsoa, ellei sitten syömään kaipaile tietyin väliajoin. itse ajoitan aamuun ja iltapäivään muutaman työhetket, muun ajan pyrin nauttimaan ja lepäilemään niin paljon kuin kykenen. Kylmä bisse ja aurinkorasva on ne tärkeimmät siinä kohtaa.

Hölkällä…


Tsekkaahan tämän hetken suosituimmat tuotteet!

Tuolla tukulla löytyy aivan loistavia herkkuja, kuten Off the Hook ja Octane yhteishintaan 46,90 sekä Goodlifet 21,90 per boksi. Myös uusi THE BOX, eli mysteerilaatikkoa on vielä tarjolla nopeimmille. Se on tällä kertaa kesäisillä teemoilla. Ole nopea!

Klikkaa kuvaa alla ja käy poimimassa omasi!

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.