This is Mika

08.05.2015 05:01 2min luku 10

Aminohappoja ja jumppendaalia

Hello!
Päästy jo perjantaihin tämänkin viikon kanssa. Tosi hyviä treenejä tullu tehtyä tässä. Oon hieman nostellu hiilareita ja eilenkin illalla vetäsin carbseja, kun kroppa kävi niin tyhjillä. No ottaahan tuo lihas sen kivasti vastaan ja imee kuin pesusieni kaiken hiilarin itseensä. Paino 86 näin aamusella ja lihaspainetta mukavasti.
Paino siis heittelehtii täysin hiilareiden vuoksi, mutta pääasia on, että siellä elimistössä koko ajan käy kuhina ja rasvakudos sulaa hitaasti ja varmasti.
Pari päivää sitten otettu kuva salijumppien lomassa
peilikuva
Tukulla muuten älyttömän hyvä aminohappokampanja! Sieltä bongasin itellenikin BCAA:t, kun sai 3 kahden hinnalla! Käy itsekin tsekkaamassa mitä kaikkea nannaa löytyy. Banneria vaan paukuttamaan! 😀 BOOM!
aminohappoja
Nyt on painettava täysillä eteenpäin, sillä tää aika on vielä sitä aikaa, että kehitystäkin saa aikaseksi. Dieetillä se on aina hiukan hankalampaa, kun elimistö pyrkii miinuskaloreilla menemään kataboliseen joka välissä. Itse luotan noihin aminohappoihin aika raudanlujasti, sillä niillä yritän pitkittää anabolista tasoa niin treeneissä kuin muutenkin päivän aikana. Katabolia on paha asia ja se pitää poistaa kropasta niin nopeasti kuin mahdollista! 🙂
Sen huomaa hyvin, kun kroppa kiristyy mutta paino pysyy samassa, että jotain positiivista siellä tapahtuu. Lihasmassa korvaa rasvakudosta ja pikku hiljaa mennään kohti kisakondista. Syksyä odotellen. Ai ai ai !! La cuca racha! Kyllä tää on taas niin kivaa ja tuskaa samanaikaisesti.
Hauskaa viikonloppuu kaikille, hommatkaa aminot ittellenne ja pitää mieli virkeänä! 🙂

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.