This is Mika

13.05.2011 03:59 1min luku 6

Aamun ajatuksia

Huomenta

Hitsi ku himottais ostaa tuo minäHiustenkuivaaja eli iFööni 4, mutta ku on niin perhanan köyhä. Valkoinen versio siitä on tosi tyylikkään näköinen.

Kello on taas keskellä yötä ja meikä kahvikupin ääressä tässä koomailemassa. Tänään iltapäivällä jumpalle sitten työpäivän jälkeen. Eipä olekaan ehtinyt viimeksi ku maanantaina, kun on ollut kiireitä joka suuntaan.

Kuunnellaans vähän muzakkia!

Tässä huippumuusikko Stingiä, I hung my head. Arvatkaapas mikä on tahtilaji tässä biisissä. Saattaa olla hieman vaikea päästä mukaan, mutta kun harjoittelee niin kyllä se sieltä löytyy. Vähän saa aivot kyytiä:

BTW.

Ketä muuta ärsyttää se mainos iltalehden sivuilla, joka seuraa sua koko ajan? Hitto jos se ei poistu sieltä niin boikotoin kohta koko sivuja!

Hauska juttu,

eräs norjalainen henkilö kysyi suurin piirtein vuosi sitten, että saisiko hän käyttää yhtä mun tatuointia mallinaan omassaan. Vastasin, että mikä ettei jos joku nyt tosissaan haluaa näitä rumia tribaaleja käyttää niin oma häpensä. Sanoin vaan että lähetä sit kuva siitä tatskasta mulle. No, vuoden kuluttua kuva tuli. On se aika samannäköinen heh!

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.