This is Mika

14.06.2011 11:03 1min luku 5

6. päivä tiistai

Päivää!

Paino 79,3kg

Hyvä fiilis, vapaapäivä ja hyvät treenit tiedossa valmennettavan kanssa. Huomennakin on itseasiassa vapaapäivä ja lähden moikkaamaan yhtä toista valmennettavaa, joka valmistautuu syksyn kehonrakennuskisoihin. En olekaan nähnyt henkilöä pariin kuukauteen, joten odotan innolla miten kunto on mennyt eteenpäin!

Eilen oli järkyttävä kiire duunissa, enkä ehtinyt kunnolla syödä. Treenit menivät ihan mukavasti, vedin sellaisen supersetin jalkoja ja rintaa. Polven kanssa saa nyt olla vähän varovainen, kun reistailee. Niin ja alaselkä kans.

MUTANT MAYHEM!

Fitnesstukulla PVL valmistajan Mutant-sarja on saanut uuden nimikkeen! Mutant Mayhem!! Tätä ennen treeniä ja takuulla kulkee! 31 euroa purkki! Mene tuosta BANNERIN kautta sisään Tukun sivuille ja tilaa!! MUTANT MAYHEM! GRAAH!

30 min ennen treeniä ota yksi kauhallinen Mutant mayhemia ja hyökkää raudan kimppuun! Ei sairaille ja lääkityksen alaisille! Ei doping testattaville! Tämä on FOR REAL! Tämä on MUTANT MAYHEM! Tämä on niille, jotka haluavat TULOKSIA ja LIHASTA lisää!!!!

WANNA MUTANT MUSCLE? GET MUTANT MAYHEM!

Photo © By Mike Sirén

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.