This is Mika

06.06.2012 04:09 1min luku 24

47

Aamu klo 4:00. Kahvinkeitin päälle ja päivän safkat kylmälaukkuun. Palkkari salikassiin ja sumppia siemaillen blogin kimppuun!

Mittasin juuri tumput. Näin unta, että käteni olivat kasvaneet Priestin mittoihin (56cm), mutta ei. Edes 50cm mikä on ollut suuri haaveeni, ei vieläkään täyty mittarissa. Olen jämähänyt 47 senttiin. Herra 47. Hmmm…? Vähän niinku se Peteliuksen hahmo vai? Ei hyvä. Tyhmä numero toi 47. 50 olis parempi. Välillä kattelen niitä Priestin videoita, joissa se vain käppäilee jossain ja heittää läppää. MItään muuta en tee ku tuijotan niitä sen tumppuja. Miten voi 162 senttisessä varressa olla 56 senttiset kädet? En usko kenenkään muun bodarin omistavan suhteessa pituuteen vastaavanlaisia tykkejä. Forkuista puhumattakaan.

No projekti etenee pikku hiljaa. Ehkä dieetin jälkeen voisi ottaa jonkun ”massa”kauden ja päästää kroppa jonnekin yli 90 kilon? Oikein hamuisin sitä läskiä joka paikkaan? Kasvaiskohan silloin ne kädet yli 50 sentin? Tuskin silloinkaan…

Tänään selkää ja olkapäitä. Vasen olkapää tuittuilee yhä ja esimerkiksi etuvipareissa on hankaluuksia. Jotain siellä kiertäjäkalvosimessa on vikana. Kun kättä roikottaa alaspäin ja kiertää myötäpäivään rannetta, olkapäässä naksahtaa ja tunne on kuin se lähtisi pois paikoiltaan.

Noh, lämppäriä vaan kehiin ja menoksi. 🙂

Kommentit (24)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.