This is Mika

18.09.2019 11:01 7min luku 2

20 vuotta ravinteita ja lomatunnelmissa!

Moikka!

Fitnesstukku.fi rantautui Suomeen abaut vuonna 2008 jos muistan yhtään sinne päin. Vuonna 2010 minusta tuli aivan ensimmäinen Fitnesstukun sponsoroitu urheilija Suomessa, mutta Ruotsissa homma oli jo pyörinyt vuosia menestyksekkäästi. Fitnesstukku toimii Ruotsissa nimellä Gymgrossisten ja tämä lafka on toiminut siellä hyvin kauan. Mennään siis 90-luvulle, kun Gymgrossisten aloitti toimintansa. Myös niihin aikoihin lanseerattiin Star Nutrition -lisäravinnesarja, joka juuri nyt on täyttänyt jo 20 vuotta!! ONNEA!!

***

***

Star Nutrition 20 vuotta!

Muistan hyvin kyseisen tuotesarjan, joka lanseerattiin myös Suomessa varsin erilaisella lookilla mitä se nyt on! Tuotesarja on yksi hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia, mitä on markkinoilla ja sen on tiedostanut myös suomalaiset.

Star Nutritionin 20 vuotisjuhlatarjouksia on Fitnesstukulla hurja määrä! Käy tsekkaamassa!

Tuotesarja tosiaankin on käynyt ulkonäöllisiä muutoksia läpi, kuten yleensäkin monet tuotteet käy. Laitetaan pari hauskaa kuvaa miten on vogue muuttunut vuosien varrella.

Kuka muistaa tämän sinisen sävyn ja tuon puolikkaan auringologon?

Sitten sininen muuttui tummanpuhuvaksi ja auringot sai jäädä.

Tämän päivän lookkia Star Nutritionin tuotesarjassa!

20 vuotta on pitkä aika lisäravinnesarjalle ja tämä kertoo vain ja ainoastaan, että tuotesarja on laadukas, hinnaltaan kohtuullinen ja tuotteet yksinkertaisesti toimivat erinomaisesti. Tulevina viikkoina juhlistetaan Star Nutritionia lisää ja saadaan uusia tarjouksia joka viikko. Olkaa siis kuulolla ja seurataan mitä kaikkea siellä on tarjolla!


Kreetan saari ja aurinkoinen Platanias!

Ollaan lomafiiliksissä, sillä vuoden viimeinen kesälomaviikko vietetään Kreetalla. Platanias on pieni alue pohjoisella Kreetalla, joka on muodostunut useasta pienemmästä kylästä. Platanias on rantaviivan läheisyydessä ja pääkatu vilisee pieniä ravintoloita ja krääsäkauppoja. Aurinkoa, ruokaa ja Mythos nimistä olutta.

Yövytään Minoa Palace nimisessä hotellissa ja huone on imperial puolella, jossa meillä on private pool ja näkymä imperial alueen altaalle.

Mitään sen ihmeempää täällä ei ole tekemistä, kuin auringon ottoa ja syömistä. Tosin siitähän minä pidän, joten ei valittamista.

Pistellään tähän muutamia kuvia eri sapuskoista, mitä on tullut syötyä. Ja ihan vaan siksi, koska tällaisena kehonrakentajana, jonkinlainen omituinen pakkomielle ruokaan on tullut ja noita annoksi tulee aina kuvailtua itselleen. Kaipa sitä sitten joskus myöhemmin, vaikka dieetillä, voi niitä ihailla ja muistella kulinaristisia hetkiä, kun on  maailmalla tullut reissattua? 😀

Kreetalainen / kreikkalainen cuisine!

Pita Gyros. Gyros on siis kreikkalainen vastine turkkilaisten kebabille. Gyrosta saa possun ja kananlihalla, harvemmin kuitenkaan lampaan lihalla. Samanlaisessa vartaassa kuin kebab, gyrosta leikellään ohuina suikaleina. Melkoisen rasvaista ruokaa ja noihin annoksiin tungetaan 99 prosenttisesti aina ranskalaisia. 🙁

Vaimolla kana souvlaki annos ja itselläni haudutettua lammaspataa (moussakka). Souvlaki tulee vartaissa ja on ehkä vähän kuivakkaa lihaa, tai ainakin me ollaan saatu jostain syystä melkoisen kuivalla lihalla olevia vartaita. Kastikkeena tzatzikia, mukana salaattia ja ullatus, ranskalaisia. Meikäläisen padassa oli lampaanlihan lisäksi perunaa, porkkanaa, sipulia ja suolakurkunpalasia? Päällä tomaattia ja paksu kerros juustoa. Maku 3/5, ihan ok, ehkä vähän liian outo mun makuuni.

Joku suositteli Karma nimistä ravintolaa ja sinne mentiin eilen. Otin lammasta valkoviinikastikkeella, paikallisesti kleftiko. Lammas oli hitaasti kypsytetty uunissa matalalla lämmöllä ja oli kyllä maistuvaa. Liha irtosi luista ihan puhaltamalla. Ranskalaiset pilasi jälleen kokonaisuuden, mutta minkäs teet? Lammas 5/5, ranskalaiset perus/perus.

Vaimolla oli ”gyros portion”, eli perus gyrosannos r a n s k a l a i s i l l a…. 🙁

Jälkkärit ovat kyllä herkullisia täällä ja niihin satsataan. Tässä omenapiirakkaa jäätelöllä.

Mansikkajädeä tuoreilla mansikoilla.

Jälleen yksi annos Gyrosta ranuilla…

”Hamburger” on Kreetalla hampurilaispihvi only, eli et saa sämpylää siihen kylkeen. Tällä kertaa tuli ranujen sijasta viipaloituja perunalastuja, mikä oli positiivinen ylläri. Melkein lirautin ilopisut housuihin, kun tarjoilija toi lautasen pöytään!

Sikarit on halpoja täällä. muutamalla egellä saa ihan kivan makuisia siggejä.

Hotellihuonepose

Chicken caesar salad!

Eniweis, oikein kiva paikka tämä Platanias. Ruoka on hyvää, hotelli ihan siisti ja säät aurinkoiset. Ranskalaisia vähän liikaa tungettu ruokiin, mutta minkäs teet, tätä se on nykypäivänä. Mesta on hyvin suomalaisturistien täyttämä. Suomea kuulee enemmän kuin mitään muuta kieltä. Paikalliset sisäänheittäjät ovat kohteliaita, ei agressiivisia ja joka ruokailun jälkään on mahdollisuus vetää pienet napsut rakia ja ouzoa, jos noista tiukoista viinaksista tykkää. Itse en tykkää joten passaan aina nuo shotit.

Välillä on tuullut tosi kovaa mutta se ei haittaa meitä, koska silloin auringossa on kiva olla. Tuuli viilentää kivasti mutta palamisen riski kasvaa…

Säät olivat tuuliset parina ekana päivänä eikä mereen olut asiaa:

Symbolit hukassa:

Treenaamassa ollaan myös käyty vaikkakin sali Minoa Palacessa on todella todella köyhä. En suosittele kenellekään tätä salia.

View this post on Instagram

Drop set. 100–>90–>60kg

A post shared by Mika Nyyssölä (@nyyssis) on

Ouzoa on monen monta eri merkkiä. On se jännä, Suomessa on vain yksi paikallinen viina ja se on koskenkorva. Kreetalla/Kreikassa paikallista Ouzoa löytyy ziljoonalla eri valmistajalla.

Suosittelen Kreetaa ja nimenomaan Plataniasta kaikille niille, jotka tykkää lihaisasta ruuasta, hyvän makuisesta oluesta ja tietty anisviinasta. Mutta ennen kaikkea ihmisille, jotka nauttii syömisen lisäksi rennosta menosta ilman sen kummempaa kiireen tuntua. Täällä ei kenelläkään ole kiire ja meno on löysää, rentoa ja ajatonta. Taidankin tästä siirtyä tuonne rannalle vaimon luo, joka on jo pari tuntia siellä imenyt aurinkoa nahkaan ja on varmaankin pikimusta väriltään. Biitsibaarista kylmä olut messiin ja hyvä kirja kainaloon. This is Sparta, eiku this is laiffii! 😀

Nähdään Kultsalla!

-Mika

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.