This is Mika

28.04.2011 11:59 2min luku 4

20-vuoden koulutus

Moi

20 vuotta on kulunut siitä, kun aloitin treenaamisen salilla. Paljon olen oppinut niistä ajoista ja kantapään kautta kokenut virheet. Jos minulla olisi ollut siihen aikaan valmentaja tai joku, joka olisi osannut neuvoa miten asiat tehdään oikein, olisin varmasti huomattavasti kehittyneempi ja välttänyt monet loukkaantumiset ja virheet.

Kuka tahansa voi kehittyä ja saada niin voimaa kuin lihaksia, jos vain on päättäväisyyttä, malttia ja tahtoa. Optimaalisin ja mielekkäin tapa kehittyä on saada oikeat neuvot ja opit niiltä ihmisiltä, joilla on omakohtaista kokemusta, tietoa ja osaamista. Kun ryhdyin kilpailemaan kehonrakennuksessa, oli minulla osaava valmentaja, jonka opit, neuvot ja osaamisen imin itseeni kuin pesusieni. Tiedonjano oli kova ja paras tapa oppia oli käydä itse läpi dieetti ja muodonmuutos. Voin väittää, että ne valmentajat, jotka eivät ole ikinä itse dieetannut, eivät myöskään osaa antaa oikeanlaisia neuvoja ja ohjeita siihen. Itse pitää kokea se kaikki, jotta tietää mitä valmennettava käy läpi!

Minulta saat toimivat ravinto-ohjelmat ja tehokkaat treeniohjeet, joilla kehityt. Lopeta ketjuttoman fillarin polkeminen. Anna minun auttaa SINUA!

Saat helpoimmin minuun yhteyden sähköpostilla: mika.nyyssola (at) pakkotoisto.com

Haluatko päästä ylimääräisestä rasvasta eroon menettämättä kuitenkaan lihasmassaa? Onko tuloksesi junnanneet paikallaan jo pitkään? Etkö ole tyytyväinen peilikuvaasi? Syitä voi olla useita, kuten epäsäännöllinen syöminen, tehoton treenaaminen, vääränlaiset liikkeet ja tekniikat, stressi tai vaikka unenpuute. Jos sinulla ei ole tarpeeksi tietoa tai osaamista treenaamisesta saatikka oikeanlaisesta ravinnosta, niin olet juuri sellainen henkilö, jota voin auttaa!!

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan! 🙂

-Mika

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.