This is Mika

01.07.2016 19:27 2min luku 18

1,2 ja 3 päivää!

Moikka!

Hassulle otsikolle löytyy hyvin yksinkertainen selitys, nimittäin eilen starttaamani Crayzeeeeeee Octane -tarjous on saanut jatkoaikaa sunnuntaille 3.7 klo 23:59 saakka! Viikonloppu aikaa hankkia itsellesi Octane ihan Crayzeeeen hintaan!!

Gliggade picture!

800_mika_Octane_hardcore_june16_FTUK

Oon saanut kyselyjä, että miksei tarjous näy fitnesstukulla? No se ei näy sen takia ystävät rakkaat, koska tarjous on VAIN blogini lukijoille ja täten tarjoukseen pääsee vain blogini kautta. Tuossa ylhäällä siis on tuo tarjous ja sitä klikkaamalla saat diilin esiin! BOOM! Näin se toimii. Älä ole apea, vaan nopea ja hanki ajoissa oma Octane -Intrajuomasi!

Forkkujumia ja kipua

Alkuviikosta, kun työstin olkapäitä ja samalla painin käsipainojen kanssa Arnold pressissä, onnistuin tulehduttamaan (jälleen) vasemman forkkuni (vanha vamma). Ai että, ette muuten usko miten kipeää teki tänään treenata selkää. Siis toissapäivänä haba- ja oikkaritreeneissä ei kipua ollut lainkaan ja aivan hyvin pystyi treenaamaan kätöset, mutta tänään olikin toinen ääni kellossa.

Tässä klipsua habasarjasta

Aloitin yhden käden kulmasoudulla ja jo heti ekassa sarjassa kipuili forkku tai tarkemmin ottaen se brachialiksen välimaasto kyynärtaipeessa. Kipu yltyi sitten oikein infernaaliseksi ylätaljassa ja käsi ikään kuin meni voimattomaksi. Väänsin hammasta purren sarjat loppuun ja tein vielä hammerivedot yläviistosta sivuttain. Selkä meni osittain pumppiin, mutta ei oikein pystynyt edes keskittymään, kun sen verran teki kipeää ja kaikki huomio oli siinä, että selviytyi siitä vihlovasta kivusta.

Ihan kakka homma täytyy sanoa. Yritän nyt viikonlopun ajan levätä ja antaa kädelle huilia. Lyön voltarenia pintaan ja käärin käden neopreenilämmittimeen. Josko se edes vähän veisi tuota tulehdustilaa sieltä pois? Toivoa saattaa.

Tällaisia vammoja ei kyllä saisi nyt laisinkaan tulla. On tämä vastaava ollut ennenkin ja se on pirun pitkäikäinen ja vaikea saada pois. Vaikuttaa hirveän monessa liikkeessä ja kun tosiaan lyö ton käden voimattomaksi niin siinä on haasteellista yrittää treenata.

Ensin alkuvuosi oli sellaista taiteilua kun vasen olkapää oli paskana, joka vaikutti selkätreenien toteuttamiseen ja nyt kun se pikkasen on toipunut niin saman käden forkku tulehtuu eikä taaskaan pysty kunnolla selkää treenaamaan. Voi helkutan kalkutta. Tasan ei käy onnen lahjat. 🙁 Nyyh.

Pitäkää peukkuja, että viikonlopun lepo auttaisi edes vähän. 🙂 Tää on pakko saada kyl kuntoon, että pääsee taas täysillä puskemaan kovia treenejä ja hommattua lisää muskelia! 😉

Kreisiä viikonloppua!

Kommentit (18)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.