This is Mika

28.08.2013 04:10 2min luku 67

You can do it!

Huomenta.

Oon nyt kommenteissa toistanu itteeni kymmeniä kertoja ku jokainen kyselee erikseen oonko menossa FitnessExpoon? Tässä tulee nyt vastaus niin ei tarvitse enää kysellä:

Olen messuilla la ja su.

Lauantaina olen katsomassa bodauskisat ja jonkin aikaa hääräilen myös kisojen jälkeen Fitnesstukun osastolla ja tapaan faneja. Sunnuntaina minut löytää Tukun osastolta koko päivän ajan. Tervetuloa moikkaamaan!

Kohta lähtee 23. vuosi käyntiin kun aloitin punttisalin. Koko ikäni treenaaminen on ollut läsnä elämässä ja mahtavalta on tuntunut aina. Kehitys on ollut hidasta mutta sitäkin sitkeämpää. Olin nimittäin sellainen viulunkieli aloitaessani punttailun, että siihen ruotoon on pitänyt tehdä ihan helvetisti työtä saadakseen edes jotain lihaa näkyviin.

Painoin 50 kiloa 15 vanhana eksyessäni gymille ja siitä sitten gramma kerrallaan sitä murkulaa lähti syntymään. Nyt paino keikkuu 85-88 kilon paikkeilla melko alhaisissa rasvoissa, joten kyllähän tota beeffiä on sinne jäänytkin näinä vuosina. Pituutta kun ei ole siunaantunut 164 senttiä enempää, niin kyllähän se lähes 90 kiloa ”raakaa” lihaa näkyy sitten jos ei muualla niin naamassa. 🙂 –>moonface.

Tiedoksi ihan vaan kaikille niille, jotka kamppailevat niitten kysymysten äärellä, että miksei kehitystä tule(?), kyllä sitä tulee. Se kehitys on vaan niin hidasta, että sitä ei tahdo itse edes nähdä. Joka päivä nähdessäsi oman peilikuvasi, ehdit tottua ja adaptoitua siihen näkemääsi eikä muutoksia silloin huomaa. Valokuvat kertovat hyvin jos olet treeniurasi alkutaipaleella ottanut itsestäsi kuvia ja vertailet niitä sitten tämänhetkisiin. Muutos voi olla hurjakin.

you can

Kuka tahansa pystyy samaan mitä minäkin olen tehnyt. Pistät vain mielesi siihen mukaan ja annat itsellesi aikaa. Mitään muuta et tarvitse kuin: omistautumista, uskoa itseesi ja kärsivällisyyttä. Toki kovaa treeniä ja jaksamista ja kivunsietoa ja niin edes päin tarvitaan myös, mutta jos halua on ja jaksat uskoa tähän, vain taivas on rajana.

Nykyään on vielä siinä mielessä tää kaikki niin helppoa, kun on internet ja rajaton tieto käytettävissäsi vaikka suoraan kännykästäsi. Et joudu elämään epätietoisuudessa siitä, teetkö asioita ihan päin persettä. Vähän kun näkee vaivaa, niin eri forumeilta kyllä löytyy tieto asiaan kuin asiaan. Toki minultakin voi tulla kysymään tänne blogiin, jos on jotain mieltä askarruttavia kyssäreitä. Vastailen kyllä jos osaan. 🙂

Hyviä treenejä kaikille!

Kommentit (67)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.