This is Mika

27.11.2008 15:25 1min luku 4

Yhä kipeenä

Kolmas päivä sairaslomaa ja yhä on olo hutero. Finrexiniä menee, ibumaxia rouhittu, Stargate Atlantista katsottu. Ihan koomassa haahuillu pitkin kämppää. Ketuttaa ja harmittaa. Jouduin perumaan yhden työhommankin tältä päivältä tämän sairauden takia, kalliiksi siis tulee tämä flunssa. Kurkkuun sattuu, heikottaa ja oikeaan aivolohkoon sattuu, kun yskin. Ihan tosi, oikeaan aivolohkoon. (WTF?)

Ei oikein ole mitään iloista kerrottavaakaan, kun tässä vaan kämpillä nökötän. Ulos katsoessani mieli vain masentuu, sillä se kaunis talventulo pysähtyi samperin vesisateeseen. Loskaa näyttää olevan ja liukasta kuin jääpallokentällä. Tää on kyllä ihan Suomen tyypillistä talvea, joten ei mitään uutta. Hieman ahdistaa jos huomennakin jatkuu tämä flunssainen olo. En sitten niin millään jaksaisi mennä itkemään lisää saikkua. Mulla kun on sellainen asenne, että pitää olla todella sairas, että voi hyvällä omallatunnolla olla sairauslomalla. Tällainen flunssa ei ihan heti siltä tunnu. Tietysti sen jälkeen, kun jälkisairaudet iskee päälle niin olisi varmasti ollut hyvä potea flunssat kunnolla pois ennen töihin palaamista. Ehkä täten menenkin hakemaan saikkua lisää jos olo ei tokene tästä.

Toinen ahdistuksen aihe on se että Stargate Atlantista on enää yksi jakso jäljellä, kunnes olen saavuttanut tämän astisen esitetyn tuotannon. Nyt sitten pitää ruveta odottelemaan aina viikko, että saa seuraavan jakson nähdä.Tämä en halunnut kohtaavan.

Jokohan olen jo jauhanut bullshittia tarpeeksi? Taidan mennä nukkumaan taas pariksi tunniksi josko se auttaisi oloon? Jatketaan harjoituksia ja yritetään pysyä hengissä.

-Mika

Kommentit (4)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.