This is Mika

01.09.2016 12:10 3min luku 9

WTF? Nyyssis ja Arman Alizad salilla?

Moro!

Eilen Instassa tapahtui. Tv-persoona Arman Alizad julkaisi instatilillään kuvan. Kuvassa pullisteli Arman ja minä, Mika ”Nyyssis” Nyyssölä. Mitä ihmettä?

Kuvateksissä luki:

Maailman mukavin mies ja Arnold Classic Europen voittanut Mika Nyyssölä vei mut pikakierrokselle kehonrakennuksen maailmaan.#päiväkehonrakentajana @nyyssis

#armanlive 27.9. alkaen Nelosella.

Arman on tunnettu persoona, mutta ei mikään turha julkkis. Moni ei varmaankaan edes tiedä, että Arman on täysin puhtaasti superlahjakkuudellaan noussut Suomessa julkisuuteen jo 26 vuotiaana. Vuonna 1997  Armanista tuli Suomen yksi kaikkien aikojen nuorimmista vaatturimestareista. Vaatturimestariksi valmistuminen ei ole helppoa ja se kertoo jotain Armanin luonteesta perfektionistina ja heittäytyjänä mihin tahansa haasteeseen.

Pullistelua bodybuilding style

14188398_765250980281374_1676249731837144077_o

Julkisuus tuli siis jo nuorena ja se ansaittiin. Arman on kuitenkin lyönyt läpi vielä moneen kertaan tuonkin jälkeen. Vuonna 2001 Edesmenneellä Moon TV:llä Arman tuotti ja juonsi ohjelmaa Dresscode. Tämän jälkeen seurasi SubTv, JIM ja Nelonen. JIM-kanavalla hakattiin Armania. Suosittu Kill Arman sai paljon katsojia ja suosiota. mutta valitettavasti Arman sai tuntea kaiken nahoissaan. Ihan hullua menoa ja heittäytymistä, itsensä likoon laittamista, joka tuntuu ihan katsojassa asti. Rehellisesti sanottuna, teki pahaa katsoa, kun alan ammattilaiset pieksi Armania turpaan ilman mitään armoa.

Henkilökohtaisesti itse en ymmärrä, että

  • a, kuka hullu menee tollaista tekemään?
  • b, kenellä on niin musta sydän, että suostuu pieksemään toisen, joka on ihan eri levelillä näissä lajeissa?
  • c, miksi näistä tykätään niin paljon, kun joku kärsii?

Vuonna 2013 Arman oli jälleen laittamassa itseään likoon. Mentiin maailmalla Tuukka Tiensuun kanssa ja tutustuttiin eri maihin, kuttuureihin ja ihmisten elintapoihin ohjelmassa Arman ja viimeinen ristiretki. Jälleen käytiin paikoissa, joissa oli hengenlähtö lähellä, kuten esim Braziliassa rikollisjengien parissa.

Arman on kieltämättä saavuttanut persoonallaan ja erilaisuudellaan mielestäni todella mielenkiintoista näkyvyyttä. Kaikkia Arman ja hänen mielipiteet eivät miellytä, mutta näinhän elämässä aina käy, kaikkia ei vaan voi miellyttää, eikä sellaiseen edes pidä pyrkiä. Oma tekeminen, itseensä uskominen ja oleminen sinut itsensä kanssa on tärkeintä. Se jos tuottaa jotain sellaista, mistä joku muukin voi tykätä on hieno asia. Armanin tapauksessa se on omasta mielestäni tuottanut paljon hyvää niin ajateltavaa kuin pysäyttävääkin.

Uutta juttua pukkaa

Joku voisi jo luulla, että nyt Armanille riittää. Ei. Arman heittää vain lisää bensaa liekkeihin. Tulossa on lisää Armania ja heittäytymistä. Arman Live alkaa 27.9 Nelosella. No pain no gain dyyyds!! 😀

BOOM!! No bullshit! Lets do this! Taustalla ovimiehenä Aki Linnanahde. 🙂

14207594_10208486855423345_1064516773336884900_o

Asenne ratkaisee vaikka rungossa ei vielä olekaan yhtä paljon pihviä ku mulla…

14115461_10208486826702627_8938773929019029543_o

Mä henkilökohtaisesti olen aina digannut Armanista. Meillä on paljon yhteisiä kavereita ja ollaan usein juteltu somessa. Jännä kyllä, en livenä ole koskaan ehtinyt Armanin kanssa aiemmin jutskailla ennen eilistä tapaamista. Metkaa on kätellä ihmistä, jota ei ole irl ennen nähnyt, mutta jonka kuitenkin ”tuntee”. 🙂 Ja jos se tunne on molemmilla sama, niin menee ehkä pari sekuntia, kun siitä hämmennyksestä selviää.

Hassua kun vielä molemmat tervehtimisen jälkeen aloittaa seuraavan lauseen samalla tavalla ja samaan aikaan. Jep, ja sit nauretaan päälle, samaan aikaan. 😀 Paljon oli kuitenkin samoja ajatuksia, elämän arvoja ja filosofistisia juttuja, joita voin allekirjoittaa täysin.

Arman itsekin on tunnustautunut olevansa hedonisti, nautiskelija luonteeltaan. Jännää kuitenkin, että vaikka molemmat olemme hedonisteja, ajaudumme tahoillamme ehkä jopa tahallisesti aiheuttamaan itsellemme kipua ja kärsimystä. Arman omissa projekteissaan fagellantin tavoin ikään kuin ruoskii itseään, antaa toisten satuttaa fyysisesti. Minä taas treenaamisen kautta ja dieeteillä kidutan ja rankaisen itseäni niin henkisesti kuin fyysisesti.

Kun itseään pistää likoon, kivun kautta päästään nautintoon ja se nautinto näin tuntuu entistä makeammalta? Ehkä. Kyllä ainakin kontrasti on siinä melkoinen.

Kiitos vielä Armanille eilisestä ja muistakaahan olla Nelosella, kun Armanin Arman Live starttaa!

Kommentit (9)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.