This is Mika

08.10.2015 07:57 2min luku 10

Viimeisiä päiviä viedään

Moi!

Vikoja päiviä viedään ennen NFE -kisaa eli Lahden FitnessExpoa, jossa SM- ja PM-kisat bodauksessa. Huomenna on punnitus klo 17-20 välillä. Siellä saa kilpailijanumeron, huoltajakortin ja varmaan tarkempaa infoa kellonajoista milloin bodarit astuvat lavalle. Sitä ei kannata nimittäin ihan kauhean montaa tuntia etukäteen tulla paikalle värjöttelemään vaan ajoitus pitää olla just eikä melkein, että ehtii ns. orientoitumaan kisaan, pumppailemaan, poseöljyt niskaan ja hieman siinä nauttimaan suklaatia, että on energiaa lavalla.

Suutahan siellä kuivaa jokaisella, kun nesteet ovat vähissä kropassa. Kieli voi tarttua kitalakeen mutta silti pitää hymyillä. Poseerauksen pitää olla helpon näköistä ja ”kivaa” vaikkei olotila välttämättä oikeasti lavalla ole ihan parhaimmasta päästä.

Lauantaina kisat alkavat klo 9:00 ja ohjelmalistassa bodybuilding taisi olla viimeisenä. Vaikea kuitenkin ihan tarkkaan sanoa, miten nopeasti nuo muut lajit viedään läpi. NFE:n sivuilla on kellonajat laitettu, mutta tiedä sitten miten tarkkaan nuo pitää paikkansa?

Kilpailun aikataulut lauantaina:

  • 09:00 –
    • Classic Bodybuilding
    • Men’s Physique
    • CBB- ja Men’s Physique juniorisarjat
  • 12:00 –
    • Bodybuilding

Sunnuntaina sit PM-kisat jotka alkavat klo 9:00 messulava ykkösessä. Täytynee olettaa, että homma lähtee käyntiin bodauksella, kun listoissa ei ole muuta lajia sinne laitettu juuri kyseiselle lavalle. Pohjoismaiden mestaruuskilpailut näkee messujen päivälipun hinnalla (20 €), koska kilpailut pidetään messulavalla!

Eiksyin minäkin yhden legendan kanssa ”kaverikuvaan” Arnoldissa. Kevin Levrone, joka oli hieman poissaloevan näköinen siellä.

Mika ja Kevin

Eipä tässä muuta, nyt vaan tankkaillaan ja katsotaan, että paino pysyy alle kasin koko ajan. Kuivatellaan kroppaa kohti viikonloppua. Tänään vielä yhdet kuvaukset Mayorsilla. Vikat treenit jumppailtiin eilen. Vähän käsiä ja olkapäitä.

Vikat jumpat menossa!

12140876_10206258142866924_115820567857704052_o

Tankkailtiin eilen pastalla. Vedin sellaiset kevyet 1kg pastaa ja 250g kanaa. Paseerattua tomaattia kilon verran kyytipojaksi. Hyvin upposi ja kroppa täyttyi nätisti kun söin melko maltillisesti n. 2 tunnin välein ja jaoin sapuskat 200g pastaa per ateria.

Tänään lisää mutta mennään riisillä ja kanalla. Veden määrää vähenetään tänään mutta kokonaan en vettä lyö poikki missään vaiheessa ja syön melkoisen kosteaa ruokaa koko ajan. Riisi imee hyvän määrän vettä itseensä joten sieltä tulee hyvin nestettä elimistöön.

Fitnesstukulla jälleen pari uutta pikavinkkivideota:

Ei muuta kuin nähdään Lahdessa! #bannerinkauttatietenkin #dyydarmy #boom

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.