This is Mika

21.06.2015 17:40 3min luku 16

Viimeinen mahdollisuus!

Juu, moro kaikille.
Otetaan tää muistutus tähän ihan ensin. Eli siis tänään on ihan vika päivä ja mahdollisuus hommata itselles tää meikäläisen hankkima blogidiili vain teille lukijoille. Kreatiini puoleen hintaan vain enää tänään klo 23:59 saakka!!
Klikkaa kuvaa!!
700x240_2_mika_creatine_monohydrate_juni15
Ja toki kannattaa hyödyntää toi isolaattitarjous siinä samalla!!
11292660_642848855849275_1694995111_n
Pientä dieettihöpinää
Kondis kulkee eteenpäin koko ajan. Sitä huomaa pienistä asioista, että mennään kohti kireämpää kuntoa. Iho rupee tuntuu erilaiselta kun sen alla olevat lihakset ovat terävämpiä. Letkut puskee pintaan ihan ilman jännittämistä. On tässä alkanut askelkin painaa. Olenhan mä käytännössä ollut dieetillä jo helmikuun lopusta alkaen…
image (4)
93 oli paino ja nyt se on alimmillaan käyny 83 kilossa. 10 kiloa siis lähteny, joista suurin osa varmasti nesteitä, mutta kaiketi sieltä se rasvakin on tirissyt? Naama alkaa kaventua pikku hiljaa, tosin mulla naama reagoi tosi herkästi kaloreihin. Bulkilla naama on turvoksissa ja dieetillä se lommoutuu. 😀
10310580_10205563116051688_6397485508762099617_n
Vielä on 13 viikkoo ACE:en, jos vikaa viikkoa ei lasketa dieettiviikoksi, sehän on viimeistelyä varten. Kyllä tää menee ihan suunnitelmien mukaan. Sinänsä se on huojentavaa, mutta miten tän kestää, kun nyt jo alkaa päätä kiristää? Olis niin eri asia, jos vois vaan himassa maata ja käydä autolla salilla ja tulla takas kotiin. Mut ei, hitto sitä on pakko repii ittensä aamu kolmelta ylös sängystä ja rupee väsäämään päivän eväitä. Raastavaa näin kesällä yritää mennä seiskan maissa pehkuihin, tosin jos et mene, niin sen tuntee kyllä kropassa. Ei vaan yksinkertaisesti jaksa.
Eilen oli just sellainen päivä, että ranteet auki. Nukuin tosi huonosti Juhannusaattoyönä. Jengi metelöi pihalla ja oli sairaan kuuma kämpässä. Eniwei, olin niin sairaan väsynyt ja huonovointinenkin koko lauantain. Piti olla duunin jälkeen jalkajumpat, mutta kotiin päästyäni totesin vain, että ei pysty. Keho tarvitsi selkeästi sitä lepoa ja unta. Tänään sitten ollut ihan eri olo, kun menin klo 18 eilen pötkötteleen. Heräsin tosin kahdelta yöllä enkä saanut enää unta. Siinä sitten pyörin levottomana tunnin, kunnes kello soi kolmelta.
Elimistö käy dieetillä melko kovilla ja kun rasvakudos palaa, niin se on sen verran luonnoton tila kropalle, että vaikuttaa vahvasti jopa uneen. Ei tuu nukuttua sikeästi, levotonta pyörimistä, syvän unen vaihe tuntuu jäävän kokonaan pois. Mitkään unilääkkeet eivät ole apu tähän. Ne itseasiassa sotkee vaan enemmän elimistöä. Seuraava päivä on ihan koomaista menoa ja väsy tuntuu vaan pahemmalta. Ei siis mikään ihme, että tää alkaa psyyken tasolla jo tuntua.
Pitää vaan nyt jaksaa painaa. Eihän tätä hommaa enää kestä kauaa. Mutta välillä vaan ei jaksais… Ne jotka ei ole kovalla dieetillä olleet, eivät voi edes ymmärtää miten kovaa tää on mentaalisesti.
No joo, olipa vuodatusta. Ihan itteensä saa syyttää jos pahalta tuntuu. 😀 Hahahahaaa! Nää on näitä valintakysmyksiä. Never quit, never give up!!! 😀 Taistellaan eteenpäin ja kiitos kaikille, kun jaksatte kannustaa. Lavalle tuodaan sellainen kireen terävä paketti, että eturivissä istuvilta puhkee silmät!! 😉 BOOM!

Kommentit (16)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.