This is Mika

20.05.2013 11:33 1min luku 36

Viikonlopun virkistäytymiset

Tervehdys bodymunkit ja fitnessnunnat!

Viikonloppu tuli ja meni. Oltiin lauantaina virkistäytymässä tyttöystävän firman porukan kanssa vauhtifarmilla nurmijärvellä. Ihan pirun hauskaa oli siellä. Kaikenlaista mukavaa tekemistä oli parin tunnin ajaksi varattu porukalle. Ensin juostiin rastitehtävien parissa, rakennettiin linnunpönttöä ja tutustuttiin vanhoihin maalaistyökaluihin. Sitten oli vuorossa vaijeriliukua ja lopuksi kisattiin jousiammunnan mestaruudesta. Nastaa oli ja pari tuntia hurahti salamannopeasti.

Hurjinta oli tosiaan se vaijeriliuku. Noustiin korkealle kallion päälle, josta vaijerit lähtivät. Pieni kiihdytyssuora ja kielekkeeltä hyppy tyhjän päälle. Sen jälkeen hurja liukuminen sellaisen 100 metriä pellon pientareelle. Vauhtia jos otti niin sai kyllä melkoisen hurjat kyydit. Meikä juoksi ihan täysiä ja hyppäsin siitä kielekkeeltä kunnon loikalla alas. Metsää oli harvennettu siitä kohtaa juuri, että oksat eivät silmille sentään räpsyneet. Jännä oli fiilis.

Tässä video vaijeriliu’usta:

Jousiammunta oli myös tosi nastaa. En ole koskaan aikaisemmin ampunutkaan jouskarilla. Ihan metka vekotin.

bow

Eipä tässä sitten muuta tiedotettavaa olekaan. Perjantaina olisi podcast-nauhoitukset ja ensi viikolla maanantaina tulee ulos gymlogi, eli joka viikolle jotain kivaa on tiedossa. Hyvää viikonalkua kaikille ja kovia treenejä!

Kommentit (36)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.