This is Mika

18.08.2008 16:02 3min luku 3

Viikonloppu Tampereella

Tervehdys!

sadetta-pukkaa.jpg

Sadetta on pukannut koko viikonlopun, kuten kuvastakin näkyy. Oltiin Tampereella moikkaamassa hyvää ystävääni Peteä ja hänen kaunista morsiantaan, Hennaa. Hauskaa oli vaikka taivas yritti kovasti hangata vastaan. Alunperin meidän piti jopa mennä rannalle uimaan, ottamaan rennosti aurinkoa ja nauttimaan virvokkeita. Toisin kävi, aurinko ei tainnut hetkeäkään ilmoittaa olemassaolostaan.

Perjantaina saunottiin ja istuttiin iltaa Peten ja Hennan upeassa kodissa ja lauantaina kävimme yökerho Ilveksessä heittämässä muutaman moovin tanssilattialla (vaikkakin musiikki oli suurimmaksi osaksi karmeaa trancea). Oluet ja muutama drinksu teki tehtävänsä eikä mennyt kauaakaan, kun Petrin piti jo kannatella minua. Onneksi kyseessä on lähes 2 metrinen järkäle rautaisilla kourilla varustettuna.

  • Kuriositeettina, Petri on voittanut Rautakourakilpailun vuonna 2001. 92,5kg kahdella sormella irti maasta on aika raju tulos!?! Kyseessä oli siis 92,5kg painava tanko jonka päässä oli pallo, josta sai ottaa otteen vain kahdella sormella.

Huomioi Petrin väsynyt ilme, kun apina pussaa.

piitandmi.jpg

Lauantaina käytiin myös shoppailemassa Tampereen lukuisista vaatekaupoista. Kun muut löysivät Jack and Jonesista mageita kuteita, minä löysin punaisen pallotuolin, jossa oli tosi kivaa istua…

Mika ajaa pallotuoliautolla (taisi olla tylsää välillä?).

driving.jpg

Petrin ja Hennan eteisestä löytyi ihastuttava liitutaulu, johon sain aikani kuluksi piirtää ökkömökkösiä ja mustapalleroita! (Täytyyhän lapsella olla tekemistä, ettei ihan menisi itkuksi koko päivä).

Mika piirtää…

piirtamassa.jpg

Valmis!

liitukuva.jpg

Sain minäkin jotain kivaa, nimittäin Homer Simpson-korkinavaajan! Se on hieno. Kun sillä avaa pullon niin Homer sanoo: ”Moe, Gimme a Beer, all right, Kuuluu oluen kaatamista, fizzz, gimme, gimme, gimme, glug, glug, glug, this is the greatest thrill of my life – I’m king of the world, woo-hoo…”

Klikkaa kuvaa niin kuulet äänen:

moe-opener.jpg

Eipä tässä muuta! Jatketaan lomaa vielä tämä viikko ja sitten ihanaa duunia… Yeah right…

Kommentit (3)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.