This is Mika

09.11.2016 12:03 4min luku 26

Vihdoinkin se treeniopas julkaistaan! - Ensi keväänä ulkona

Huomenta päivää!

Eilen oli mielenkiintoinen ilta ylen studioilla. Käväisin ArmanLIVE -ohjelmassa vierailemassa. Oli kiva kokemus käydä ihan suorassa lähetyksessä juttelemassa elävän yleisön edessä. Moista en ole ennen kokenut.

RUUDUSTA näet jakson kokonaisuudessaan!

armanlive3

Siinä ei kauheasti aikaa loppuviimein ollut, kun tasan 7 minuuttia oli aika per vieras. Inserttiin meni kolme minuuttia niin ehdittiin siinä Armanin kanssa pölistä se juhlavat 4 minsaa. 🙂 Ja voitte kuvitella miten nopeasti se siinä meni. Se oli kuin silmänräpäys. Tiesin kyllä, että siinä ei kannata jäädä kauheesti pohtimaan vastauksia, mutta kyllä se yllätti hieman, kun toinen kysyy onko bodarit tyhmiä, että miten tuohon vastaisi fiksusti mieluiten yhdellä lauseella, eikä jäädä pohtimaan sen syvemmin stereotypioita mitä kehonrakentajista on olemassa.

armanlive2

4 kameraa hyrrää ympärillä ja vauhti on kieltämättä hektinen. Ymmärrän kyllä, että nykypäivänä ei kauheasti ole kenelläkään kärsivällisyyttä katsoa hitaampitempoisia ohjelmia, mutta itse tykkäisin enemmän syvääluotaavimmista talk show -ohjelmista, joissa päästäisiin vieraan kanssa diipimpään keskusteluun, kuin tällaisista raapaisuista.

BOOM, ja tottakai tykit pitää näyttää suorassa lähetyksessä!

15039602_10209101007936774_1515155767215911520_o

Olisin todellakin tykännyt jos ohjelmassa oltaisiin haastateltu pidempään jokaista vierasta. Vaikka parituntinen ohjelma mielenkiintoisine vieraineen olisi ihan paikallaan tähän nykypäivän supernopeisiin editointeihin eri ohjelmaformaateissa. Jenkithän hallitsee tämän toiston ja hektisyyden. Rakennetaan tilanne ja toistetaan sitä pari kolme kertaa kunnes annetaan katsojalle loppuratkaisu. Erittäin ärsyttävää jonkun mainoskatkon jälkeen katsoa vielä kaksi kertaa uudestaan sama kohtaus, joka on näytetty ennen katkoa. 🙁

Paljastus ArmanLIVEssä!

Mutta kaiken kaikkiaan oli hienoa vierailla ohjelmassa ja tulihan siellä yksi paljastuskin. Nimittäin se, että tässä on ollut kiireinen syksy omaelämänkertakirjan ja treenioppaan kanssa. Kirjoitan parasta aikaa teosta, joka julkaistaan ensi vuoden alku keväästä.

armanlive1

Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas!

giant_killer_kirja_ja_treeniopas_pix700

Opuksessa avaan kaiken sen oppimani tiedon ja taidon puhtaaseen lihaskasvuun tähtäävästä treenaamisesta. Oppaassa on jokaiselle jotain, niin aloittelijalle kuin huipputason kilpailijalle. Parhaimmat ja toimivimmat treeniliikkeet näytetään kuvien kanssa ja opastetaan tekniikoissa. Ja mitä tärkeintä, avaan niitä asioita treenaamisessa, joiden avulla olen kyennyt saamaan kehitystä vielä senkin jälkeen, kun sen olisi jo pitänyt pysähtyä. Näistä opeista hyötyy jokainen, joka haluaa kehittyä mahdollisimman hyvin, mahdollisimman pitkään.

200-sivuinen kirja kertoo myös elämäntarinan. Miten pienestä ja heikosta tuli Arnold Classic Europen voittaja, ensimmäisenä Suomessa koskaan. Mikä mentaliteetti on sen takana, että yhä 25 treenivuoden jälkeen on motivaatiota jatkaa, yli 40-vuotiaana ja olla elämänsä kovimmassa kunnossa?

Mukana on juttua ravitsemuksesta, ruokareseptejä, dieettivinkkejä, paljastetaan omia dieettejä, ruokavalioita. Mukana myös kommelluksia niin arjessa kuin kisoissa.

Kirja tulee olemaan noin 200-sivuinen. Teos tulee olemaan erittäin visuaalinen, eli suoraan sanottuna minun näköiseni. En yksinkertaisesti voi tehdä kirjaa, joka olisi väritön ja tylsä. Tähän tulee väriä, huumoria, elämää, paljon kattavaa informaatiota ja se toteutetaan erittäin korkealaatuisesti. Tähän siis panostetaan todella isosti!

Kirja tekijätiimi on pro-tasoa!

Toimittajana toimii Jouni Virtamo, joka on äärimmäisen tunnettu kehonrakennusalan asiantuntija, treenikirjojen tekijä ja bodauslehtien päätoimittaja.

Taiton ja kuvien puolella toimii huippuammattilainen, visualisti Jouni Lehtonen, joka on myös tuon upean kannen takana.

Kirjaidea on ollut jo muutamien vuosien ajan mielessäni. Minulle on jopa aiemmin parikin kertaa ehdotettu kirjan tekemistä, mutta en ole ollut tyytyväinen siihen, miten toteutus olisi tehty. Nyt tähän on saatu kuitenkin huippuammattilaiset. Haluan vain parasta, olen perfektionisti, joten tähän kirjaan en halua tehtävän mitään kompromisseja. Vain paraa kelpaa minulle ja vain paras kelpaa lukijoilleni, eikö niin? 🙂

Haalin siis tiimiin ne parhaat henkilöt jotka tiedän. Molemmat Jounit ovat oman alansa parhaimpia osaajia, joten olen tyytyväinen ja tiedän, että tästä tulee eeppinen teos.

Kirja tulee ennakkomyyntiin jossain vaiheessa. En tiedä vielä päivämäärää, mutta heti kun Docendo sen paljastaa niin minäkin paljastan sen heti täällä blogissani! Ennakkoon jos tilaa kirjan, niin saa sen luonnollisesti edukkaampaan hintaan.

Jounin tekemää taidetta ja kuvia saa muuten tilata julisteina. Klikkaa kuvaa alla ja pääset Jounin julistekauppaan.

JJL-Storebanner

Ja hei, nopee muistutus kaikille. Tänään vika mahis tilata noita herkullisia Ehrmannin protskuvanukkaita maisteluhintaan. Vain blogista. Klikkaa kuvaa alla!

700x240_mika_pudding_nov16

Tarjous voimassa 9.11 klo 23;59 asti! Hurry hurry! 😀

Kommentit (26)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.