This is Mika

10.11.2007 16:14 3min luku 0

Videoita, kuvauksia ja Sonera..voi “#%**!!

Terppa.

Voi hitto, taas on vierähtänyt tovi edellisestä päivityksestä. Syy ei ole minun vaan Soneran, perkele!! Pakkotoistolla jo nillitin asiasta ja jatkan vielä täällä. Viikon sain leikkiä heidän kanssaan kunnes saatiin selville mistä kiikasti, kun netti ei toiminut.

Eli aloitetaan ihan alusta: Muutimme tässä hetki sitten. JO elokuussa ilmoitin Soneralle uudesta osoitteesta jonka he lupasivat toimittaa ajallaan. Olin siis antanut heille aikaa kaksi ja puoli kuukautta siihen. Yllättäen netti skulasi sovittuna ajankohtana ja jopa asentaja soitti minulle kysyen montako liittymää kaipasin. Ihme oli tapahtunut, vai oliko?

Kaksi viikkoa muutosta sain oudon viestin Soneralta jossa sanottiin laajakaistani tilauksen etenevän? WTF? Mullahan oli jo kaista auki. Soitin TAAS asiakaspalveluun (sinne ei sitten pääsekään ihan heti sisään, vaan menee noin 45-60min). Siellä sanottiin ettei tarvitse välittää asiasta.

29.10 netti lagaa ja pahasti. Mikään perinteinen sammuta ja käynnistä ei saa yhteyttä pelittämään. Taas soitto, tällä kertaa tekniseen tukeen. Kaveri kysyy, että asutko osoitteessa pätkäpolku 2, mutta jättää kysymättä huoneiston numeron. Vastaan että juu ja sitten haetaan yhteyttä. Ei toimi ja tieto viankorjaukseen. Heillä järjestelmä vielä näyttää, että siellä oltaisiin käyty tekemässä jotain juuri minun huoneiston laajakaistalle? Taas WTF?

Venasin viikon soitellen asiakaspalveluun ja manaten toiminnan hitautta. Tänään sitten sain langan päähän mieshenkilön joka kävi osoitetietojani läpi (HUOM ääneen) ”pätkäpolku 2, asunto 36….” Asun huoneistossa 35!! Vittu soikoon, huoneisto 36 on tyhjillään, ei mikään ihme, ettei siellä purkit nouse linjoille!!! Jos teknisessä tuessa oltaisiin kysytty hieman tarkemmin missä asun, olisin saanut apua heti.

Meni siis viikko eikä kukaan ollut ihmetellyt heidän mokaansa osoitetietojen osalta. Moka on siis todellakin heidän, sillä ennen kuin olimme edes muuttaneet saimme vanhaan osoitteeseen virheellisellä osoitteella laskun (se asunto 36), soitin silloinkin asiakaspalveluun ja pyysin korjata asian. Eivät näemmä olleet.

No, on tässä ehtinyt ainakin tehdä muuta kuin istua koneen ääressä. Kuvauksia on ollut aika mukavasti Sirénin Mikan kanssa. Tehtiin Sirkus Finlandian pääteltassa mageet ”Crow”-tyyliset kuvajutskat ja Fight Sport-lehteen tulevaan artikkeliin kuvat (lehti ilmestyy parin viikon kuluttua, osta se!!). Vilmasta taasen otettiin AussieBarissa Deathproof-tyyliset, siistit kuvat. Tässä saldoa, klikkaa kuvaa suuremmaksi:

fin17.jpgboxer.jpgIMG_2742-10.jpgaussie05.jpg
Jes, ja sit on noita videita kans väsäilty ja kuvailtu, kuten idioottimainen autojammailu (linkki alempana). Juuri äsken sain valmiiksi Siréenin pojasta tripuuttipläjäyksen. Ai miksi sellainen piti tehdä? Siksi koska äijä on tehnyt tosi kovaa työtä kehonrakennuksen ikuistamiseksi kuvilla ja taiteella. Mies tuo esiin muitakin puolia kilpailijoista kuin vain salilla pullistelevat kaapit.
Tein muuten ihan sikana duunia tämän uusimman tekeleen kanssa, sillä äänet eivät vain sitten niin millään tahtoneet skulata ja meinasi hermot mennä. Väänsin pari kolme yötä melkein putkeen kuvien kanssa, on äijällä nimittäin niin saatanasti kuvia netissä. yli 10.000!!!
Tässä linkit videoihin:
Treeniasiaa.
Reenit kulkevat kuin juna raiteillaan, tasaisesti ja yhä kovempaa ja kovempaa. Hyvää settiä tullut treenailtua ja se myös alkaa näkyä kropassa. Selkää väänsin viimeksi toissa päivänä.
  • Kulmasoutua: 15x60kg, 15x90kg, 10x100kg, 6x120kg, 6x120kg
  • Vipuvarsimasiinaa(painot per puoli): 15x25kg, 15x50kg, 10x75kg, 6x95kg
  • Ylätaljaa ja alataljaa pumpaten pienillä painoilla.

Kulki hyvin ja tuntuu selässä juuri oikeissa paikoissa!

Tämä tältä erää, ensi kerralla sitten jotain muuta, kuten KP:kin HCBB:ssä aina sanailee. HCBB siis urheilu kanavalla klo 21:00 torstaisin! Check it out.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.