This is Mika

03.04.2010 09:41 2min luku 0

Välipaloja halvalla!!

Hellou ja hyvää pääsiäistä kaikille!

Pääsiäisenä on lupa syödä ja nauttia traditioista. Kananmunien maalausta, suklaamunia, rairuohoa, lammasta, pashaa yms. Muistakaa kuitenkin, että punttisalit ovat auki myös pääsiäisenä, eli hc-bodari käy treenaamassa vaikka olisi jouluaatto! 🙂 Okei, ei ole pakko jos on kiire ja muuta, mutta hyvähän se olisi polttaa ne ylimääräiset herkut salilla pois.

Itse käväisin tytsy-ystävän kanssa eilen tekemässä sellaiset hc-treenit, että meinasi oksu tulla. Rinta-, olka- ja ojentajalinjalla mentiin. Oikeastaan rintatreenissä se väsy pahiten iskikin, kun sen verran kovat sarjat tuli vedeltyä. Penkissä kokeilin 160kilolla pari sarjaa kakkosta ja lopuksi iskin vielä 130kilolla sotilaspenkkiä 9 toistoa! Penkin jälkeen dippailtiin lisäpainoilla ja kolme sarjaa sainkin 10*25kg, 10*50kg ja 10*50kg

Olkapäät ja ojentajat tehtiin supervolyymillä. Viparit tehtiin putkeen kolmessa sarjassa ja vielä seisten pystypunnerruksia käsipainoilla aivan ilman mitään taukoja. Taisi 26kg olla maksimi 15 toistoilla. Ojentajille push downia ja kick backia.

Treenien jälkeen käytiin vielä kävelemässä kaupungilla ja haettiin kaupasta täydennyssafkaa jääkaappiin. Onneksi oli protskupatukkaa mukana, sillä kun ei heti pääse kotiin syömään, on välipalat aikalailla tärkeitä, jotta ravintoa saa tasaisesti päivän mittaan.

Välipalat F-tukulta!

Patukoista ja välipaloista tulikin mieleen, että nyt on Fitnesstukulla helkutin hyviä ja halpoja tarjouksia noista ateriankorvikkeista! Tsekkaas näitä:

Pääsiäistarjous on todennäköisesti vain pääsiäisen voimassa eli nyt heti tilaamaan. Star-Bar on mielestäni erittäin hyvänmakuinen ja hinta on todella alhainen. 12 kpl paketti 13,90 jolloin kappalehinnaksi tulee vain 1,15!!

eastertarjous

Toinen itseasiassa erittäin hyvänmakuinen patukka on Fibre Pro, jossa on Star-Barin kaltaisesti 20 grammaa prodea per patukka. Hinta ei myöskään lompakkoa kavenna, sillä 15 kappaleen paketti on vain 16 euroa!! Kappalehinta siis putoaa 1,06 euroon!

fibrepatukka

Huhtikuun tarjouksista löysin vielä yhden hyvän pommin! Nimittäin ehkä kaikkien aikojen parhaimman makuisen protskujuoman, Oh Yeahin Chocolate Milkshaken. Juoma on todellakin ihan pirtelön makuinen. Sopii hyvin myös diettaajille, sillä hiilaria pullossa on vain 6grammaa, protskua 32grammaa ja tyydyttyneitä rasvoja 1,5grammaa!! Tarjouksessa 12 kappaleen paketti nyt vain 31,90. Kappalehinta siis vain 2,65 euroa.

oujeahdrinksut

Napsauta siis banneria ja tilaa itsellesi kunnon stashi välipaloja niin kasvat isoksi! 😀

Glad Påsk!!

ava

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.