This is Mika

16.04.2018 19:13 4min luku 10

Ultimaalinen palautuskompleksi - Special price, just for you!

Helou helou dyyyds!

Whazzuuuuup?! Tänään oltiin jälleen Jäken Fox Centerillä ja puskettiin reilut neljä tuntia kuvauksia. Kuten viimeksi kerroinkin, samalla tuossa kuvausten ohessa rakennetaan liikkeille tekniikkaohjeet, jotka Virtamon Jouni kirjoittaa puhtaaksi läppärillään. On melkoinen työ kasata tämä opus, kun homma vaatii käytännössä usean ihmisen läsnäoloa ja saumatonta yhteistyötä. Liikkuvia osia on siis paljon, mutta pääasia, että lopputuloksesta saadaan mahtava.

Jouni ja mä kuvausten lomassa

Itse olen erittäin innoissani tämän Treeniatlaksen suhteen. Tästä tulee ihan mieletön kirja. Keskustelimme Jounin kanssa yleisesti suomennetuista ja suomenkielisistä treenioppaista. Jounihan tietää paljon tietokirjallisuus puolen teoksista ja hän on vahvasti sitä mieltä, ettei näin kattavaa teosta salitreenaamisen saralta olla koskaan tehty tai käännetty suomeksi. Tavallaan siis mahtavaa tehdä historiaa, jos tämä tosiaan on totta.

Kun tätäkään hommaa ei ota vakavasti… Superman scott-hauiskääntö! 😀

Lehtosen Jouni lounastamassa kuvaustauolla

BRUUTAAAAL!!

Virtamon Jouni aka bodauksen Grand Master


Viime viikon kisan voittaja!!

Hei, jälleen on yksi Giant Killer -paketin onnellinen voittaja saatu selville! Tällä kertaa fortuna ampui nuolensa seuraavaan henkilöön:

  • jonne Said, F1554842. Paidan koko xl. Pakko edelleen koettaa, (kolmatta kertaa jo ? ) Kun niin tahtoisin kirjan+paidan. ?

Onneksi olkoon nimimerki ”jonne”. Ilmeisesti ”kolmas kerta toden sanoo” -fraasi on täyttä totta? Nyt vihdoin saat oman kirjan ja paidan. Ei muuta kuin laitahan maililla (mika@nyyssola.fi) mulle sun yhteystiedot eli osoite, oikea nimesi ja puhelinnumerosi. Pistän sulle pakettia tulemaan! Kiitos vielä kaikille osallistujille.


UUTTA TARJOUSTA JA KISAA!!

Ei ehdi edellinen tarjous ja skaba kauaa vanheta, kun jo uutta laitetaan tulille. Nyt olisi Ultimate Recovery Complex erikoistarjouksessa -25% alennuksella vain meikäläisen blogissa eksklusiivisella koodilla.

Ohjeet tutut:

  • Klikkaa banneria alla ja pääset suoraan tuotteeseen käsiksi
  • Kassalla kirjoita alennuskoodilaatikkoon koodi: GAINS25
  •  Kilpailuun voit osallistua, kun kirjoitat kommenttiosioon tilausnumerosi ja minkä koon paidasta haluat.

Saat siis esim 4 kiloa painavasta pussista jopa 15€ alennusta (joka tekee 60€ hintaisesta 4020 gramman säkistä vain 44,92€ hintaisen). Tämä kyllä kannattaa ehdottomasti. Ultimate Recovery Complex on todella hyvänmakuinen ja helposti sekoittuva valmis palautusjuoma, jossa on kaikki tarpeellinen tehokkaan palautumisen starttaamiseen. Itse olen tätä käyttänyt siitä lähtien, kun BOLT lopetettiin ja kieltämättä olen ollut todella tyytyväinen. Mun pari etäasiakastakin on siirtynyt tuohon URC:hen ja ovat tykänneet todella paljon tuotteesta.

Tämän tarjouksen yhteyteen on hyvä pistää vielä kilpailu käyntiin, jossa voit voittaa Giant Killer -tuotepaketin. Yksi onnekas jälleen saa kirjani nimmarilla sekä Giant Killer t-paidan. Eli bannerin kautta tilaamaan tukulta ja tilausnumeroa kommenttiosioon paidan koon kera. Onnea kaikille!

Tarjous sekä kilpailu on 22.4 klo 23:59 asti voimassa!


#Nyyssisart

Hommasin tossa tovi takaperin uuden iPad Pron ja siihen Applen Pencilin. Laitteella on pirun siistiä tehdä grafiikkaa. Olenkin itseasiassa duunaillut kirjaa varten tuolla laitteella kuvia, joten hyötykäyttöön pääsi vekotin saman tien. Tosi mahtavaa, että tuolle saa sitten mukaan Adoben Sketch ja Adobe Draw ohjelmat täysin ilmaiseksi.

Jotenkin innostavaa päästä ammattilaitteilla piirtelemään, joten laitetaan tähän nyt pientä grafiikkaa näkyville, mitä töherryksiä tuolla saa aikaseksi

Caveman by Nyyssis

Kommentit (10)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.