This is Mika

16.03.2010 17:27 1min luku 5

Tulehtunut käsi

Käsi pipi

Treenit jäi lyhyeksi, kun vasen käsi, tarkemmin ottean vasemman käden hauiksen ja kyynärvarren lihaksen välimaastossa oleva tulehdus paheni kesken sarjojen. Olin ehtinyt ottaa mutkatangolla neljä kovaa sarjaa tuettua hauiskääntöä. Painoa oli 50kg. Käsipainoilla vuorotahtiin tehdessäni habakääntöä vasen haba tai siis forkun ja haban kiinnityskohdan kipu paheni siihen malliin, etten enää pystynyt vasemmalla kädellä puristamaan kiinni.

Käsi on siis vihoitellut jo pitkään, mutta nyt se sitten kipeytyi oikein huolella. En osaa edes selittää miksi aina aika-ajoin tuo sama kohta kipeytyy ja joskus se on kaikenlisäksi eri kädessä. Tällä kertaa siis vasen käsi on kipeä ja oikeassa ei ole mitään kipua. Oikealla kädellä voin ottaa todella isoilla painoilla hauiskääntöä eikä tunnu missään, mutta vasemmalla kipu vie puristusvoiman kokonaan.

Hoito

Marssin apteekkiin särkylääkeostoksille ja sieltä kotiin Ibumaxia popsimaan, jotta tulehdus laskisi. Hieroin kättä ja annoin kylmä/kuumahoitoa siihen. Löin vielä kerroksen Tensolvettia ja pistin neopreenilämmittimen päälle. Toivotaan, että lähtee nopeasti tulehdus pois, jotta pääsee taas täysillä treenaamaan. Muutenhan treenit ovatkin kulkeneet aivan superloistavasti. Tuntuu kuin tässä dieetillä olisi lihasta jopa tullut lisää?

Masentava kipu kädessä ei pistä hymyilemään.

vasenhabatulehtunut

Kommentit (5)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.