This is Mika

10.01.2012 07:28 2min luku 14

Treeniohjelma - vaihtaako vaiko eikö?

Moro

Paljon kysellään multa, että kuinka usein kannattaa tai pitää vaihtaa treeniohjelmaa. Ensinnäkin, treeniohjelmat ovat aina hieman yksilöllisiä. Kaikki jaot eivät toimi kaikilla ja kehitys voi olla tehokkaampaa toisella pienellä jaolla, mutta toinen treenari taasen ei saa oikein mitään irti pienijakoisesta ohjelmasta. Kokeilemalla usein kuitenkin löytää itselleen parhaimman ja tehokkaimman jaon ja ohjelman. Mutta palatakseni kysymykseen kuinka usein? Vastaus on helppo, kysy itseltäsi, toimiiko ohjelma ja kehitytkö sillä? Jos vastaus on, että kehityt, miksi silloin vaihtaa toimivaa ohjelmaa. Jos taasen et ole pitkään aikaan saanut ohjelmasta mitään irti ja junnaat paikoillaan, olisiko silloin syytä vaihtaa ohjelma?

Nuoret treenarit!

Tuossa jo kyseltiinkin lisäravinteista, että mitä kaikkea sitä pitäisi syödä. Lähdetään siitä, että pelkästään syömällä säännöllisesti ja terveellisesti ja treenaamalla oikein, kehitytään väistämättäkin! Ihan aluksi, kun ollaan punttisaliharrastuksen alkutaipaleella, ei mielestäni muuta tarvita kuin paljon hyvää ja positiivista asennetta treenaamiseen, kovia treenejä ja riittävästi ravintoa. Ainoa johon voisin kuitenkin suositella panostamista on palautusjuoma, eli se juoma joka nautitaan heti treenin jälkeen pukuhuoneessa tahi matkalla kotiin. Siinä tulisi olla proteiinia ja hiilihydraattia, jotta keho saa katabolisen tilan muunnettua anaboliseksi. Kotona sitten mahdollisimman pian ruokaa naamaan.

Eli perusruualla ja treenillä saadaan aloittelijat kehittymään ihan ilman mitään suurempaa hifistelyä.

Tuoksujen maailma!

Nyt tytöt ja naiset kuulolla! Meikä kun on sellainen tuoksujen ”asiantuntija” niin tuossa taannoin törmäsin helkutin hyvään naisten tuoksuun. Midnight Fantasy by Britney Spears! Älä anna nimen hämätä, sillä tämä on upea tuoksu, makea ja pehmeä, joka viipyy pitkään iholla. Tällä saa miehen kuin miehen vieteltyä… 😉

Kommentit (14)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.