This is Mika

22.09.2010 18:51 2min luku 12

Treeninjälkeinen välikuolema...

Tzau.

Maanantaina oli niin kovat treenit, että voin pahoin seuraavankin päivän. En ymmärrä oikein miten se oli edes mahdollista? Maanantaina en syönyt mitenkään paljon, ruoka ei vain maittanut. Menin salille ja kiskaisin sen kolme mitallista crackia. Kovat tehot rupesivat virtaamaan ja pumppailin vapaalla tangolla kyykkysarjoja aikalailla putkeen.

Sarjat menivät kyykyssä näin:

  • 10*60kg
  • 10*100kg
  • 8*130kg
  • 5*160kg
  • 5*180kg
  • 10*130kg

Hyökkäsin prässiin ja tein superina 280kilolla 15 toistoa ja heti perään maaten koukistuksia 15 toistoa, painot: 30kg, 40kg, 50kg, 60kg eli neljä sarjaa kaiken kaikkiaan.

Kolmannen sarjan kohdalla kävin ensimmäisen kerran oksentamassa. Reiden ojennuksia tehdessäni ensimmäisen sarjan jälkeen kävin toisen kerran oksentamassa. Tokan sarjan jälkeen oli pakko lopetta, sillä pahoinvointi yltyi sen verran. Vietin seuraavan tunnin vessassa koko ajan oksentaen. Paino putosi varmaan 5 kiloa ja vatsa koki totaalisen tyhjennyksen.

Olo koheni sen verran, että pääsin autolla himaan. En saanut mitään ruokaa alas, vain 5 desiä appelsiinimehua meni alas, koska nestehukka oli melkoinen. vettä myös tuli juotua jonkin verran.

Tiistai meni duunissa erittäin heikon oloisesti. Ruoka ei uponnut ja väsymys oli oudon syvä. Duunin jälkeen painelin heti himaan, söin muutaman kananmunan ja nukahdin jo viideltä iltapäivällä. Nukuin 12 tuntia putkeen ja tässä nyt ollaan keskiviikossa. Olo on nyt parempi, mutta täysin mysteeriksi jäi, mikä helkutti se olotila oikein oli?

Käväisin tänään todella kevyesti treenaamassa. Tein vain kaksi liikettä rinnalle ja yhden ojentajille sekä hauiksille. Voimat olivat aivan hakusessa ja vähän hutera oli olo. Törmäsin Mäkilän Heliin siellä ja kerroin koko stoorin. Mitään selkeää hänkään ei osannut sanoa (Heli on siis lekuri). Olisiko sitten jonkinmoinen shokkitila tullut treenistä vai jokin vatsapöpö marsista? Tiedä nyt sitten mikä, mutta vastaavaa välikuolemaa en kyllä toivo itselleni enää koskaan.

puke

Kommentit (12)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.