This is Mika

12.07.2007 16:23 2min luku 2

Torstain toilailuja

selalaisia 004blogi.jpgTervehdys!

Tässä torstai päivä ja vapaalla töistä. Ystäväni Jari poikkesi kylässä ja miksasimme hänelle vaparimusan valmiiksi. Katselimme hieman body videoita, kuten 2005 Mr. Olympiaa. Lähinnä haimme vaikutteita vapariin sieltä. Musiikki tulee kuitenkin hänellä olemaan suht uniikkia ja vaparikin aivan varmasti saadaan toimimaan loistavasti.

Jari on super kehittynyt jalkaosastosta ja se tulee olemaan valttia SM-lavoilla. Yläkroppa on mallikas varsinkin selkä on leveä kuin gorillalla. Kunhan saadaan kaikki pakolliset asennot viimoisen päälle hiottua on mies valmis taistoon. Löysästä kunnosta ei ainakaan ole pelkoa, sillä ukkohan on kireä kuin pianon kieli!

selalaisia 003blogi.jpg

selalaisia 002blogi.jpgOlin sitten eilen väsynyt ja täten hulluttelutuulella. Vilma raskaan päivän jälkeen keittiössä ruokaa laittamassa niin eiköhän meikäläinen keksinyt jotain lievästi vanhanaikaista ja liimasin sähkömiehelle tarkoitetun viestin Vilman selkään. Olipa hauskaa. Vilma ei tykännyt. Minä tykkäsin ja nauroin. Halvat huvit minulla.

***

Sähkömiehestä puheen ollen. Liesituuletin ollut paskana jo monta vuotta, mutta vasta viikko sitten siihen tuli oikosulku joka poltti valaisimien sulakkeen. Valot ei toiminut ja sähkömiestä odotellaan jo toista viikkoa. Tällaista se on asua vuokrakämpässä, nöyränä odottelet kunnes joku armollisesti saattaa tulla korjaamaan. Kun ei ole akuutti hätä niin sitten sitä saakin venttailla iät ja ajat. Kivaa!

***

Treenit lähteneet pikku hiljaa sujumaan. Kyllä tästä ollaan vain ylöspäin menossa!

***

Jatketaan!

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.