This is Mika

31.07.2012 18:59 1min luku 28

Kipu on väliaikaista

Pain is temporary. It may last a minute, or an hour, or a day, or a year, but eventually it will subside and something else will take its place. If I quit, however, it lasts forever.

-Lance Armstrong

Lancen lause pätee ihan kaikkeen. Urheilulajista riippumatta, kipua syntyy aina. Kivun kanssa on elettävä. Ilman kipua ei synny tulosta. Älä luovuta, älä anna kivun voittaa. Treenaa aina järjen kanssa ja kysy miksi? Miksi treenaan, miksi teen tätä itselleni? Vastaus on sinussa itsessäsi!

Savolaisen Marko on sanonut hienosti, että siinä vaiheessa sarjaa, kun kipu käy sietämättömäksi, jokainen sen jälkeen tehty toisto kehittää lihasta! Mieti tätä ja pidä se mielessä joka kerta, kun treenaat ja tunnet kipua! Mene siis aina kivun yli.

Jos treenaat kaverin kanssa aina parempi. Kilpailkaa keskenänne ja ylittäkää toistenne suoritukset. Arnoldi ja Franco usein tekivät toisillensa jäynää ja välillä toinen teki toistoja yhden enemmän kuin oltiin sovittu. Treenin jälkeen vasta toinen paljasti tekosensa ja sehän kismitti kilpakaveria. Kun kumpikaan ei anna periksi viedään treenit aina yli kivun ja normi suorituskyvyn! Se kehittää!

Jos treenaat yksin, ota luvut käyttöön. Itse ajattelen aina jonkun luvun montako toistoa teen ja vaikka väkisin runnon sen täyteeen. Myös Boogie Mustonen käytti tätä metodia menestyksekkäästi silloin, kun treenasi yksin!

Kommentit (28)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.