This is Mika

12.07.2018 10:04 2min luku 23

Octane tarjouksessa - Mukana kilpailu!

TERVEHDYS KAIKILLE!

Nyt sain kauheen vääntämisen jälkeen Octanen tarjoukseen. Nyt varsinkin, kun meikällä on uusi maku saatu valikoimaan, niin onhan se nyt asiallista, että saadaan tuo tuote pikku tarjoukseen samalla ja pääsette testaamaan uutta makua. Mielestäni tämä Fresh Forest Berries on ihan paras maku koskaan. Tämähän ei ole mun ensimmäinen kerta tuotesuunnittelun saralla, nimittäin olen suunnitellut myös Off the Hookin Bloody Berries maun myös. Voin kuitenkin sanoa, että tämä uusi Octanen maku on kyllä todella herkullinen!

Pistetään tarjouksen yhteyteen pieni kilpailu mukaan

Kun hyödynnät tuon tarjouksen, voit osallistua kilpailuun tilausnumerolla. Sinun pitää kertoa, miksi juuri sinun tulisi voittaa joku näistä seuraavista palkinnoista. Paras tarina voittaa! Mukana on kolme palkintoa: Beurerin sykemittarikello, Gaspin 1RM rannesiteet ja Versa Grippsit. Eli laita kommenttiosioon tilausnumerosi sekä kerro, miksi juuri sinun tulisi voittaa yksi näistä. Valitse huolella se tuote jonka haluat, vain yksi palkinto per osallistuja.

Tässä vielä infovideo!

Kilpailun ohjeet vielä:

  • Klikkaa banneria alla ja tilaa Octane (sekä mitä muuta haluatkaan)
  • Kirjoita kassalla koodilaatikkoon koodi: OCTANE30
  • Osallistu kilpailuun tilausnumerolla ja tarinalla!

Klikkaa banneria alla:

Tarjous ja kilpailu on sunnuntaihin 15.7 klo 23:59 asti voimassa. Voittajat julkaistaan seuraavana päivänä eli maanantaina. Muistakaa tulla tsekkaamaan oletko sinä kirjoittanut parhaimman tarinan?! Voittajat lähettää yhteystiedot sitten minulle, niin laitan palkintoja postissa tulemaan.

HUOM HUOM!!

Jos olet Fitnesstukku PREMIUM asiakasklubin jäsen, älä tällöin kirjaudu Fitnesstukulle sisään omilla tunnuksillasi. Kasaa ostoksesi ilman sisäänkirjautumista!

Koodi ei toimi, jos olet asiakasklubin jäsen ja olet kirjautuneena sisään, kun menet kassalle. Voit siis hyödyntää koodin vain olemalla kirjautumatta sisään. Etenet kuten normaalistikin, teet ostoksesi ja lisäät osoitetietosi ja toimitustavan ja hyväksyt tilauksen.

Tsemppiä kaikille!

Kommentit (23)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.