This is Mika

21.12.2020 12:02 2min luku 0

TOIMITUSJOHTAJA KUNTOON OSA 2 - UPDATE JA TREENIT! (video)

Moro!

Jaahas, siitä on pari viikkoa vierähtänyt, kun startattiin Ukko Kumpulaisen kanssa. Uusimmassa videossa kuullaan, miten homma on edennyt ja onko paino pudonnut vai noussut? Mistä siis on kyse tässä? Voit tsekata TÄSTÄ LINKISTÄ koko homman ja mistä tämä projekti oikeastaan lähti liikkeelle!

***

***

Update siis tiedossa ja tietysti kovat treenit. Tällä kertaa treenattiin 3-jakoisen ohjelmarungon (yksi niistä monista) työntävät, elikkä rinta, olkapäät ja ojentajat. Erittäin hapokkaat treenit saatiin aikaiseksi ja Ukolla on jo nyt dieetistä huolimatta voimatasot kasvaneet selkeästi.

Rintaa tehtiin muun muassa vinopenkissä

Rinnalle siis vinopenkki ja yhden käden käsipainopunnerrus. Olkapäille hyvä basic perusliike pystypunnerrus tangolla (military press) sekä viparit rajuilla pudotussarjoilla 3-4 sarjaa 10+10+10+10 toistoa eli kolmella pudotuksella. Huh!

Ojentajat viimeisteltiin ranskalaisella punnerruksella sekä pushdown narulla. Kyllä tuli hyvä pumppi ja hieman hymyilyttikin treenin jälkeen, kuten kuvasta näkee! 😀

Ukon kanssa on erittäin siistiä treenata. Siinä on reipas tahti päällä ja mies tekee armottomalla asenteella kaiken mitä eteen heittää. Tällaisestä kyllä tykkään kovasti. Ei valiteta vaan tehdään. Itse tykkään sellaisesta treenistä, missä tehdään tosissaan muttei vakavalla asenteella. Sarjojen välissä voi huumoriakin heittää.

Tässä siis osa 2 sarjasta Toimitusjohtaja kuntoon!Huippulaadukkaat ja toimivat treeniohjelmat sekä ruokavaliot minulta!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan nettikauppaan shoppailemaan mun suosittuja ohjelmapaketteja. Näitä on myyty jo yli 3000 kappaletta ympäri Suomen! Osta sinäkin ja saa oikeasti lihasmassaa lisää. Tai jos kaipaat kuntoremonttia, niin suosittu dieettipaketti on varma valinta ja paino putoaa sekä rasva palaa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.