This is Mika

08.06.2012 06:49 2min luku 20

Tiätsämitä!

Terve!

Tiedättekö mitä? Kahtokaas tuota kuvakaappausta tuossa:

Linkki: http://www.fitnessexpo.fi/bodybuilding_nationals

JEE! Eli näillä näkymin olen varmalla hopeasijalla SM-kisoissa! Hi hii! 😀 Ja että Manekin tulossa? Sen mä itseasiassa tiesinkin, kun pikkulinnut olivat jo laulaneet. Maaniemen Sami on vuosia houkutellut mua kasikymppiin kisaamaan. On siistiä ottaa erää tyylikkään ja hienosti poseeraavan äijän kanssa. Arvostan Samia ja Samihan on suomen mestari, joten on kyllä upea saada kisata kaverin kanssa samoissa hipoissa.

***

Eilen meni sit vähän vituiks jalkatreeni osa 2. Nimittäin edellisenä yönä heräsin yhden aikaan ihan kipeään selkäkipuun. Oikea kylki ja lähinnä keskiselkä kramppasi pahasti enkä sen jälkeen saanut kunnolla untakaan. Koko päivän kipuili selkä ja on itseasiassa yhäkin aivan törkeen kipeä. Kyykätessä kipu yltyi ja jätin sitten lopulta leikin kesken. Treenit olivat siis yksi liike, piste. Smith-kyykyssä vedin setit ja totesin että ei tule oikein mitään. Hassua kyllä, jalat ovat vähän arat eilisestä? Miten vähällä siis voi saada koivet tukkoon? Tai miten lyhyellä treenillä voi lihas kehittyä? Tota pitäisi tutkia. Tekihän Mike Mentzerkin äärimmäisen lyhyitä treenejä Heavy Dutylla. Rintatreenit meni muistaakseni alle vartissa.

Smith-kyykkysarjat:

  • 10*40kg
  • 10*60kg
  • 10*80kg
  • 10*100kg
  • 10*130kg
  • 10*150kg
  • 10*150kg
  • 10*150kg

Tänään olis jalkatreeni osa 3. 😀 Katotaan josko sais itsestään irti enemmän?

***

Kaikille gymlogin ystäville iloisia uutisia. Tänään olis Gymlogin kuvaukset! Illalla siis saatte nannaa. Tai nannasta en tiedä mutta jakso tullee ulos tän päivän aikana. Asiasta kukkaruukkuun, Mike on julkaissut pari uutta Fallout-kuvaa. Uusin tuli ulos eilen ja se on kyllä todella cool! Tässä nuo molemmat uudet fallout-kuvat, alempi on se uudempi:

Aika eeppisiä noi Miken luomat taustat noihin! Mä jotenkin tykkään noista ihan sairaasti. Ehkä siksi ku mun oma pärstä ei näy niissä. 😀 Lisää on suunnitteilla. Fallout-kaveri jatkaa seikkailujaan.

Kommentit (20)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.