This is Mika

12.03.2018 20:10 4min luku 7

Testissä Epic Pump -tehonlisääjä! - Sekä muita herkkudiilejä

Heippa kaikille!

Fitnesstukulle saapui ihan upouusi PWO, eli tehonlisääjä nimeltään Epic Pump. Sain tuotteen etukäteen käsiini ja pääsin tänään testaamaan tuotetta käsitreeneihin. Tsekataan tässä päivityksessä miltä tuo tuote vaikutti ja missä olotilassa olin ennen tuottteen nauttimista, treenin aikana ja treenin jälkeen.

Aamu, duunit ja päivän ruuat

Kerrotaan päivästäni ihan ensin, niin saatte vähän kuvaa, minkälainen olotila minulla oli ennen illan jumppia. Heräsin neljän maissa aamulla. Nukuin todella levottomasti edellisen yön ja olin huomattavan väsynyt. Aamiaseksi paistoin munakkaan 4 kokonaisella kananmunalla. Lisäsin meetvurstisuikaleita noin 50 grammaa, cheddarjuustoraastetta 50 grammaa sekä yksi tomaatti pilkottuna. Lounaaksi oli 250 grammaa raejuustoa, 125 grammaa kanafileitä, 1 tomaatti sekä kurkkua. Välipalana oli 2 keitettyä kananmunaa. Kotiin tultuani söin yhden porkkanan ennen treenejä.

Olin 9 tuntia töissä ja oloni oli todella väsynyt. Koitan mennä välillä suhteellisen matalilla kaloreilla ja vähäisillä hiilihydraateilla. Vaihtelen sitten hiilarin määrää sen mukaan mikä on olotilani. Nyt kotona, iski iso väsymys, mutta treeneihin oli mentävä. Otin 2 kapselia Epic Pumppia noin 30 minsaa ennen treeniä. Ohjeissa lukee, että 2 kapselia per päivä, 1 30 min ennen treeniä ja toinen juuri ennen treenien alkua. Nyt menin 2 kapselilla 30 min ennen.

Treenit

Pikku hiljaa huomasin oloni piristyvän. Salilla tein käsitreenin ja aloitin vastaotepenkillä. Ekat sarjat tuntui hieman tahmaavan, mutta jo kolmannessa sarjassa tunsin ojentajissa hyvän pumpin ja jumppa alkoi kulkea. Nousin 120 kiloon sarjapainoissa ja tulin pyramidilla alas 80 kiloon, kunnes vaihdoin liikettä. Superina pushdown ja ojentajakone. Nyt oli kova pumppi jo päällä ja pushdownissa jo 25 kilolla ojentajissa oli aivan hemmetin kova paine.

Vaihdoin hauiksiin ja tein klusterina mutkatangolla 10+10+10. Nousin n. 40 kiloon, jolla puskin muutamat kovat klusterit. Välillä tein vielä sinne tänne narulla pushdownia. Yleensä alan väsähtämään hauisten kohdalla, kun alla on kova ojentajajumppa, mutta nyt jaksoin ihmeen hyvin tehdä niitä hauiskääntöjä mutkatangolla. Tuon jälkeen tein hammer curlia kässäreillä 5 sarjaa 25 toistoa 5 toiston rytmeissä per käsi. Loppuun tuplahauista ristikkäistaljassa 5 sarjaa 15-20 toistoa.

Treeni kulki todella tehokkaasti ja Epic Pump potki erittäin hyvin. Ei mitään crasheja tullut missään vaiheessa vaan tasaisesti pysyi fokus loppuun asti ja mikä parasta pirteänä jaksoin painaa jumpat. Intrana join NANO BCAAta sekä Octanea (4 mitallista NANOA ja 2 mitallista Octanea) 7 desiin vettä. Palkkarina BOLT (1 mit.).

Pumppi oli kyllä jäätävän kova. Ojentajat suorastaan pursuivat sivuille ja näyttivät paksuilta. Yksi parhaimmista pumpeista koskaan.

Treeni  jälkeen

Parkkihallissa yritin vetää tuplahauisposea, mutta kädet olivat niin tukossa, etten kunnolla saanut niitä edes jännitettyä. Kaikki erottuvuus tuppaa häviämään, kun verta on lihaksissa valtavat määrät.

Nyt himassa olo on yhä mukavan pirteä ja ainakaan vielä ei ole iskenyt väsymys. Veikkaan, että uni maistuu kyllä, kunhan tästä pääsen heittämään illallisen nassuun.

Epic Pump tuntuu toimivan hyvin varsinkin, kun on väsynyt olo. Tuote piristää, antaa hyvän fokuksen ja ilmeisen kovan pumpin. Ei tullut heikkoa oloa tai crasheja yllättäen eikä tullut muuten mitään närästystäkään tuotteen nauttimisen jälkeen. Sanoisin, että toimii.

5/5 tuote.

Epic Pump – Chained Nutritionin tehokas pumppituote, jossa on ainutlaatuinen yhdistelmä tuotemerkkisuojattuja ainesosia. Parantaa verenkiertoa, kestävyyttä ja etenkin lihaspumppia!

  • Pumppia parantava PWO kokeneille urheilijoille
  • ViNitrox™ ja VASO6™ – stimuloivat typpioksidin tuotantoa
  • Parantaa verenkiertoa ja lihaspumppia
  • Lisää kestävyyttä
  • Sisältää L-norvaliinia

Chained Nutritionin Epic Pump on tehokas pumppituote, jossa on harkittu yhdistelmä innovatiivisia ainesosia. Ainesosayhdistelmällä on yksinkertainen tarkoitus: antaa EEPPINEN pumppi!

Ainesosat ja vaikutusmekanismi

Ensimmäisenä ainesosaluettelossa on kaksi tuotemerkkisuojattua ainesosaa VASO6™ ja ViNitrox™, joiden suosio on kasvanut valtavasti sitten lanseerauksen. VASO6™ koostuu katekiinipitoisesta vihreä tee -uutteesta, joka nostaa typpioksiditasoja ja auttaa näin lihaksia saamaan enemmän verta. Tulos: Parempi pumppi.

ViNitrox™ koostuu omena- ja greippipolyfenolien yhdistelmästä, joka auttaa vahvistamaan VASO6™-vaikutusta typpioksiditasoissa – ja parantamaan entisestään verenkiertoa, pumppia ja lihaskestävyyttä.

Epic Pump sisältää myös L-norvaliinia ja männynkuoriuutetta, jotka toimivat yhteisvaikutuksessa saaden verisuonet rentoutumaan ja auttavat kuljettamaan ravintoaineita ja happea lihaksille.

Kenelle Epic Pump sopii?

Epic Pump on tarkoitettu sinulle, joka olet käynyt läpi nykyisen pumppituotevalikoiman etkä ole löytänyt etsimääsi tai haluat testata jotakin uutta. Tuote on kehitetty yhteistyössä kokeneiden, kovaa treenaavien urheilijoiden kanssa – ja sama kohderyhmä käyttää sitä.

Annosteluohje: Ota 2 kapselia päivässä. 1 kapseli 30 minuuttia ennen harjoittelua ja 1 kapseli juuri ennen harjoittelua.

Annoksia pakkauksessa: 30 annosta (60 kapselia)Giant Killer tuotepaketin voittaja!!

Kiitos jälleen kerran kaikille Octane -tarjouksen hyödyntäneille ja kilpailuun osallistuneille. Tällä kertaa voitto osui nimimerkki Rikulle.

  • Riku Said, F1441972 ja M-koko kiitos ?

Onneksi olkoon Riku!! Laitahan maililla mulle (mika@nyyssola.fi) yhteystietosi, oikea nimesi ja puhelinnumerosi. Laitan kirjaa ja M-koon T-paitaa tulemaan sinulle!!  YEAH BEIBE!Nyt on muuten huikeita tarjouksia tukulla, joita kannattaa hyödyntää!

EsimerkiksiSUPERMASS -30%

Klikkaa kuvaa alla ja pääset heti supemassan tuotteisiin käsiksi. 

Tämä tarjous on voimassa vain 18.3 saakka, ole siis nopea liikkeissäsi. 🙂

Supermassalla on erittäin laadukkaita tuotteita ja nyt nuo saat erittäin edukkaaseen tarjoushintaan. Käy tsekkaamassa!


Patukka-tarjousta myös!

Proteiinipatukat maistuvat aina ja toimivat hyvin pieninä välipaloina tai makean korvikkeena. Nyt nämäkin ovat jopa 60% alennuksessa. Klikkaa kuvaa alla:

Tuolla on mm Star Nutritionin uutuus patukka tarjouksessa. Nämä ovat ihan hullun herkullisia. Patukoiden ytimestä löydät mausta riippuen suklaa-, kookos- tai toffeesulaa. Uuuuh, mama!! Slurps! Sulaa suussa.

Kommentit (7)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.