This is Mika

17.06.2020 16:50 3min luku 0

Testaa tätä pudotussettiä selälle! - VIDEO!!

Moikka!

Lomilla sekä lomautuksilla oltu jo 4 viikkoa ja vielä ainakin viikko tiedossa lisää. Käväistiin viime viikolla pikavisiitillä pohjoisessa ja oikein mukava reissu olikin, vaikka ajoa tuli melkein 30 tuntia yhteensä. Rentoa chillailua Lapissa pikkasen vajaat neljä päivää ja paluumatkalla piipahdetiin vielä Kokkolan perukoilla.

***

***

Tänään pusketiin selkää salilla Jannin kanssa! Siitä lisää ihan kohta.

Autolla ajaminen on oma taitolajinsa

Se tuli kyllä jälleen todistettua, sillä isoja moottoriteitä ei Suomessa ole kuin etelässä. Pohjoisessa on vain näitä yhden kaistan teitä ja joka kerta ihmetyttää tuo ajokäyttäytyminen siellä. Nimittäin rajoitusten mukaan ajaminen tuntuu varsin harvinaiselta. Osa ajaa reilua ylinopeutta ja tekee järjettömiä ohituksia sekä osa ajaa selkeästi alinopeutta.

Itseäni eniten kummastuttaa ne teiden hidastelijat, jotka ajaa 100 rajoituksilla 80 kilsaa tunnissa ja 80 rajoituksilla 60 kilsaa tunnissa. Sitten kun tulee näitä ohitusalueita, nämä 100 kilsan rajoitusnopeuksilla 80km/h ajavat nostavatkin nopeuden sinne 100km/ tunnissa. Eli tekevät joko tahallaan tai jostain muusta syystä ohittamisen äärimmäisen hankalaksi niille, jotka haluavat ajaa 100km/h rajoituksilla juuri tasan satasta. Mystisiä ovat teiden sankarit, sitä ei voi kiistää! LOL!

Navigaattori näyttää aina äärimmäisen tarkkaa nopeutta, jos mietityttää oman auton nopeusmittari. Sen mukaan on helppoa ajaa juurikin oikeaa nopeutta ja varsinkin kesäisin, kun on kaunis keli ja kuiva tie.

Auto sai kesäpesun ja syystäkin, sillä puskuri oli täynnä ötökänraatoja!

Kokkolassa käväistiin SC ROK -salilla puskemassa olkapäät pumppiin!

BOOM!

Selkäjumpat Myyrissä!

Tosiaan valmennusjumppia jälleen Myyrin Kuntokeskuksessa Jannin kera ja tänään startattiin heavysti yhden käden kulmasouduilla. Ensin alle nousujohteisesti suoria kympin sarjoja, jotta saatiin tekniikka säädettyä kohdilleen ja sen jälkeen muutamat tiukat pudotussetit.

Idea oli ottaa ensimmäiseen sarjaan isoin hallittavissa oleva käsipaino ja sen perään puolet siitä painosta oleva kässäri. Molemmilla 10 toistoa per käsi. Yllättävän hapokasta pudotussettiä varsinkin, kun tuo ensimmäinen kymppi tehtiin niin isolla kuin vain kykeni. Hevisti sarjaa ja päälle pumppia!

Janni paukkasi aika miehekkäästi 60 kilon kässärillä kympit ja 30kg hanttelilla toiset kympit. Itselläni oli salin maksimirauta eli 70kg dumbbell ja siihen päälle 35kg händdeli! 😀

Tässä pikku klipsu tokasta setistä. Janni ujosteli, eikä tänään suostunut kuvattavaksi. Naiset… 😀

Kantsii rohkeasti vaan opetella tekemään mahdollisimman isoilla käsipainoilla kulmasoutua. Tekniikan vaan pitää olla kohdillaan, niin homma pelittää mainiosti. Itse tykkään tehdä liikkeen juuri kuten videossa näkyy, nojaten hieman pystymmässä asennossa käsipainotelineeseen. En siis pidä polvea penkin päällä ja tee kulmasoutua penkkiä vasten. Kevyt polven jousto vaan ja nojaus telineeseen, niin saat huomattavasti enemmän kroppaa mukaan.

Tekniikasta sen verran, että koita lähteä liikkeelle niin, että käsipaino on aavistuksen edessä, lähellä lattiaa. Lähde viemään painoa ensin lattian myötäisesti noin muutamia senttejä, ennen kuin lähdet vetämään sitä ylös. Vie nyt kaarevalla liikkeellä käsipaino kohti lonkan seutua. Näin saat alalatsinkin mukaan vetoon.Prostkupatukkakamppis ja NYYSSIKSEN ALEKOODI!!

Saat 10% alennuksen kun klikkaat alla olevaa kuvaa ja kassalla kirjoitat alekoodikenttään: MIKA10Muista NYYSSIKSEN treenipaketit ja dieettiohjelmat!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.