This is Mika

31.03.2017 21:36 4min luku 6

Telkkarissa vilahtelua sun muuta!

Heippa kaikille!

Oikein mahtavaa perjantaita kaikille. Se on viikonloppu ja ne, joilla on vapaata, on varmasti hymy huulilla. Itselläni on juuri tällainen fiilis, on meinaan vapaapäivät lauantaina ja sunnuntaina. Tänään oli jostain syystä valtavan väsynyt olo ja töistä kotiin tullessani, otin sellaiset 3 tunnin päikkärit sohvalla. Moinen torkku tosin teki sen, että tämän päivän jumpat jäi tekemättä. En yksinkertaisesti jaksanut enää orientoitua treeneihin.

Huomenna on kuitenkin päivä uusi ja tarkoitus mennä aamupäivällä oikein tehokkaille jumpille Myyrin Kuntokeskukseen. Rinta ja kätöset olisi kohteena. Sunnuntaina sama juttu, eli jumpat alta pois ja sitten pitäisi mennä vihdoin katsomaan se Logan -elokuva, joka jostain syystä on vain jäänyt näkemättä. En ole sellainen ensi-ilta ihminen, jonka on pakko mennä katsomaan heti kaikki rainat, jotka tulevat elokuvateatteriin. Voin aivan hyvin mennä myöhemminkin katsomaan, eikä sen tarvitse mennä edes siellä ”ykkös” salissa. Mutta onhan nuo efektileffat vaan niin mehukkaita käydä nauttimassa ihan leffateatterissa, vaikka lippujen hinnat ovatkin nykyisin melkoisen suolaisia. En edes tiedä, miten nykyisin käydään elokuvissa? Ennen vanhaan leffateattereissa käytiin melkoisen ahkerasti, mutta veikkaisin, että nykyään ihmisillä on jo kotonaankin sen verran jättimäiset töllöttimet, että se leffateatterifiilis kyetään saamaan jo kotikonstein.

Eniweis, aktiiviviikonloppu tiedossa ja tottahan toki pitää Mass Effect Andromedaakin vähän hakata, kun hetki siihen antaa myöten.

Pientä infformaatsioonia seuraavaksi!

Sunnuntaina 2.4, eli ylihuomenna Kutoselta tulee TILT!-ohjelma klo 16:55. Muusikko Stig ja minä pelaamme ja esiinnymme ohjelmassa, joten muistakaahan katsoa tuo jakso. Se on varsin hulvaton. Läppä lentää ja meillä on kautta linjan erittäin hauska meno.

Stig, juontaja Simo Kurki ja minä

Ja tietysti jännitetään miten Nyyssis pärjäsi peleissä, kuka oikein voitti ja kuka jakson jälkeen johtaakaan tilannetta Binary Dash listalla?!?!

Tilt -pelishown koko kauden kestävän kilpailun tulokset tähän mennessä:

Onko niin, että voittaminen on Nyyssiksellä niin verissä, ettei häviäminen ole vaihtoehto? Vai tuleeko ohjelmassa ensimmäistä kertaa totaalinen tappio, häviö, häpeä, henkinen murtuminen ja vuolas itku? 😀 Mitä muuten veikkaatte, mihin tulokseen ja sijoitukseen ylsin supertarkkuutta ja nopeutta vaativassa Binary Dash -pelissä? Entä mitä kävi Stigille? 🙂 Heitä veikkaus!

Tsekkaa bloggaus jakson kuvauksista TÄÄLTÄ!

Häiriöpäivät!

Disturbilla starttasi huippusuosittu häiriöpäivät. Mieletön kasa vaatteita alennuksessa!

Klikkaa kuvaa alla ja pääset häiriöpäivä -diileihin käsiksi!

Ite diggaan käyttää kyllä noita disturbin kuteita. Mukavan tuntuisia päällä, ei yliampuvia, vaan just sopivan päheitä. Häiriöpäivät on voimassa 10.4 saakka, mutta suosittelen, ettet odota sinne asti, nimittäin koot hupenevat erittäin nopeasti varastolta. Nopeat syövät hitaat, näin se vaan menee. 😀 BOOM!

Supermass Nutrition ale päättyy tänään!

Viimeinen päivä ottaa hyöty irti tästä tarjouksesta. Alekoodilla: MIKASNAP17 saat kassalla 15% alennusta Supermassan kaikista tuotteista. Klikkaa alla olevaa kuvaa, niin pääset siitä tarjoukseen käsiksi!

Huomenta Suomi!

Ensi viikolla torstaina olis tarkoitus vilahtaa Maikkarin Huomenta Suomi -lähetyksessä (noin klo 8:20). :O Kirjani on myynyt valtavan hyvin, ensimmäisen viikon aikana tyhjeni kustannusyhtiö Docendon varastot kokonaan. Ei kuitenkaan mitään hätää, vaikket olisikaan vielä ennättänyt ostaa tuota opusta, nimittäin uusi painoerä on tulossa jo ensi viikon lopulla ulos painosta. 🙂 Kirjan myynti on noteerattu myös maikkarillakin ja sehän on kivaa, että bodarikin pääsee jubailemaan valtakunnalliselle kanavalle mukavia. Toivottavasti olen eduksi lajille ja edustan kaikkia salilla kävijöitä persoonallisella tavallani antaen positiivisen kuvan meistä salikundeista ja -mimmeistä. Niin monihan katsoo kieroon lihaksia ja lihaksikkaita ihmisiä. Lihaksia tai lihasten kasvatusta ei monikaan aivan ymmärrä ja meitä salilla aikaansa tuhlaavia ihmisiä pidetään jopa turhamaisina. Tämä ei todellakaan pidä paikkaansa ja on ollut ilo käydä kertomassa tätä omaa tarinaani ja avata lajitietoutta kansalle eri medioissa.

Täytyy rehellisesti vaan pitää hyvä pöhinä yllä, tuoda lajia (fitness, bodybuilding, jne) hyvällä tavalla esille ja antaa iloinen ja positiivinen kuva koko tästä harrastuksesta. Uskon vahvasti, että asenteet saadaan muuttumaan. Se vaan tarvitsee paljon positiivista näkyvyyttä ja tarvitaan keskustelua siitä, miten hyvällä tavalla ihminenkin hyötyy, kun vahvistetaan lihaksia ja käydään urheilemassa kuntosaleilla. Kaikenlainen urheiluhan ylipäätään on vain hyvästä ihmiselle. Nykypäivänä kulutetaan aivan liian vähän ja syödään yli kulutuksen. Kuntosali on helppo ja mukava paikka saada aikaseksi lisäkulutusta. Se on monelle paikka purkaa stressitasoja ja tyhjentää ajatuksia. Toisille se on myös paikka tavata tuttuja ja treenin ohella luoda sosiaalisia kontakteja. Kaikin puolin saliharrastus on mielestäni sellainen, jonne voi kuka tahansa tulla mukaan ja nauttia siitä tekemisestä. Ikä ei ainakaan ole este. Yläikärajaa ei kuntosaleilla ole! 😀

Hauskaa viikonloppua kaikille! 🙂

Kommentit (6)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.