This is Mika

06.10.2012 12:20 2min luku 40

Team M&M Podcast - E01

Hyvää lauantaina aamua!

Aurinko paistaa kauniisti syksyisen viileässä maisemassa. Raikas olo, kahvi maistuu upean tytsyni keittämänä. Kiva köllötellä sen kanssa eikä minnekään kiire. Harvinainen lauantai, kun ei olla aikataulutettu mitään vaan mennään ihan fiiliksen mukaan jos halutaan. Ei mennä jos ei haluta. Viikot on yleensä buukattu niin täyteen konsultaatioita ja treenejä sekä muita duuneja, että tuntuu siltä kuin kotona vain käytäisiin nukkumassa. Sitten kun vielä himaan päästyäni yleensä vielä päivitän blogianikin, johon menee yllättävän kauan, ei sitä ”omaa” aikaa kauheesti ole.

Kauheesti himottais lähteä jonnekin lämpösen auringon alle lötköttelemään ja siemailemaan sangriaa. Talvilomat menee kaiketi jonnekin helmikuulle, joten ehkäpä sinne vois yritttää kehitellä jotain? Syksyhän on ollut nyt koko maassa historian sateisimpia. Voin vain kauhulla ajatella, että talvikin on yhtä helvettiä kuten se on ollut viimeiset 3 talvea: lunta lunta lunta…. Kauheita pakkasia ja lunta… 🙁 Nää on nämä ääriolosuhteet jotka korostuu tällaisen teollistumisen myötä.

Eilen Maikkelin kanssa avattiin uusi rojekti Podcastit. Tiimi istui alas Ciao kahvilaan samaan aikaan kun kauppakeskus piti avajaisiaan. Kauhee mökä ja melu, mutta kun olimme päättäneet sen toteuttaa niin sinne mentiin ja eka jakso saatiin purkkiin. Tässä ekassa jaksossa käymme läpi Mr. Olympia 2012 kisoja sekä tyypilliseen tyylimme rönsyilemme vähän joka puolelle jutuissa. Käymme mm läpi entisiä Mr. O:n voittajia sekä katsastamme kuka niistä on vielä elossa ja keitä oikeastaan on kuollut jo… Pohdimme Hietalan Hulkin tulevaa koitosta MM-kisoissa sekä päivittelemme Kurosen Tuomaksen isoja hanskoja. Vajaa tunti podcastia on siis tiedossa, ei muuta ku volyymit kaakkoon ja kunteluun.

***

Eilen myös oli bannerikilpailun voittajan, Antin, kanssa treenit. Puoli viiden aikoihin hyökkäsimme salille ja lähdimme selvittämään muutamia ongelmakohtia miehen treeneissä. Olkapäät ja ojentajat tuli sitten tuhottua huolella. Toivottavasti jotain tekniikkavinkkejä tuli homman ohella laitettua korvan taakse. Treenien jälkeen painelimme safkalle. Parinsadan gramman pihveillä varustetut burgerit lohkoperunoilla maistuivat jumppien jälkeen todella hyviltä!

Onnea vielä voittajalle!

Bannerikilpailu on siis tässäkin kuussa käynnissä joten kaikki vaan mukaan. Varmasti on hödyllinen sessio, koska meikällä on käytössä 20 vuoden ajalta opit vailla vertaa! Tule siis kokemaan Suomen tämän hetken kovimman kehonrakentajan treenit ja syömään treenien jälkeen jotain hyvää!

Kommentit (40)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.