This is Mika

08.04.2020 12:07 3min luku 0

TEAM M&M GYMLOG E62 - RANDOM HANDJOB

Whaazzuup DYYDS!!

Kuten eilisessä blogipäivityksessä mainitsinkin, yli vuoden tauon jälkeen uutta Gymlogia pukkaa eetteriin. Tässä jaksossa työstettiin käsiä brutaalin tehokkaasti ja voi veljet sentään, miten kova pumppi ja polte hanskoihin tuli treenin aikana! Itselläni menee oikkarit hyvin nopeasti pumppiin ja ylipäätäänkin nuo ottaa herkästi vastaan treeniä.

***

***

Duunattiin meikäläisen metodeilla (joita olen vahvasti käyttänyt omissa treeneissäni viime vuosina) muutamien erikoisjuttujen höystämänä ja kyllähän nuo potkii todella hyvin. Tykkään käyttää pääliikkeissä isoja painoja ja siihen usein saatan ottaa jotain extra apuliikettä mukaan, joilla sitten lisätään pumppia. Tavallaan hyödynnetään ensin se voima ja sen jälkeen tyhjennetään loputkin mehut liikeparin jälkimmäisellä, usein eristävämmällä apuliikkeellä.

GYMLOG IS BACK!

Pyrin aina mahdollisimman monipuoliseen tekemiseen ja jaksotan treenejä puhtaasti perusvoima versus hypertrofia volyymi -vaihtelulla. Myös hybridimalli näistä tuo eräänlaisen variaationsa hommaan mukaan. Juuri näitä samoja metodeja hyödynnän treenipaketeissa, sillä nämä tuntuu toimivan äärimmäisen hyvin juurikin lihaskasvua ajatellen. Tavallaan hyödynnetään kaikki mahdolliset tavat treenata ja luodaan näistä tehokas kokonaisuus. Tutustumisen arvoisia juttuja, jotka saattavat monen mielestä aluksi olla ihan hulluja, mutta jos ne toimii, niin eipä voi valittaa. 😀

Scull crusher toimi toisen liikeparin ensimmäisenä liikkeenä

Ojentajat saivat kyytiä siis 2 eri liikeparilla ja loppuun mekaanisilla pudotuksilla pushdown narulla. Vauhti oli kova eikä taukoja settien välissä ollut muuta kuin toisen tekemät sarjat. Tätä sarjojen välistä taukoa voi myös hyvin varioida jolloin treeni muuttuu jälleen olennaisesti.

Haboille tuli klusterisettejä, joissa lopulta mentiin aika isoissakin painoissa. Jälleen ideana antaa erilaista ärsykettä. Sen jälkeen haettiin puhtaasti pumppia ja maitohappoja eristävillä liikkeillä.

Aivan viimeiseksi hauiskääntöjä kässäreillä normi- ja hammerversioina

Teen usein ensin ojentajat ja sen jälkeen vasta hauikset, koska saan hauiksiin silloin todella hyvän tuntuman. Ojentajat tarvitsevat paljon huomioita ja ne ovat huomattavasti vahvemmat lihakset kuin hauikset. Oikkareiden kanssa pitää tehdä paljon töitä, jotta ne saadaan riittävän hajalle ja kasvamaan.

Toisinaan tulee silti tehtyä ojentaja/haba -komboja, eli teen liikkeen oikkareille ja heti perään hauiksille. Superit toimivat tällä tavalla todella hyvin. Kädet saavat näin tehtynä hyvin erilaisen treenin ja taas saadaan variaatiota tekemiseen. Se on kaiken ydin.

BOOM! Iso käsi, hyvä mieli! 😀

Tässä tulee uusin jakso, olkaa hyvä!


Treeniohjelmilla tuloksia!

Todella monipuoliset ja suositut treeniohjelmat antaa motivaatiota ja suunnitelmallisuutta omaan tekemiseen. 30 vuoden kokemuksella! Ravinto-ohjelmapaketti skaalataan kokonaiskaloreiden osalta jokaiselle yksilöllisesti, näin voit siis tavoitteiden mukaan kiristellä tai hankkia lisää lihasmassaa!

Tutustu ohjelmiin klikkaamalla alla olevaa kuvaa!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.