This is Mika

02.05.2017 08:46 4min luku 0

Tänään Lahteen, huomenna Ylen Puhe

Moikka!

Jos tänään ja huomenna on menoa, niin oli kyllä eilenkin. Miken kanssa kuvattiin uusi jakso Gymlogia. Gymlog 54 on siis editointipöydällä ja tulee ulos aivan varmasti näinä päivinä. Jakso on erittäin hyvä ja tiukka infopaketti täynnä hyviä liikkeitä. Suosittelen lämpimästi tsiigaamaan tuon jakson, kun tulee ulos.

Mikeä odotellessa (oli vain tunnin myöhässä 😀 ), pistin eilen lyhykäisen livestriimin Ciao -kahvilan aulassa.

Katso suoraa videota Nyyssis www.twitch.tvsta

Gymlog-kuvausten jälkeen oli sitten Alonan vuoro. Klo 16:00 saapui Kuusiston Alona Mayorsille ja ihan alkuun tehtiin pikku puffi Fitnesstukulle, jonka perään duunattiin täyspitkä jalkatreeni. Alonalla on ollut pitkään ongelmana alaselän vaivat ja jalkatreeneissä hyvin usein alaselkä sanoo sopimuksensa irti aivan liian aikasin. Tämä aiheuttaa hänellä sen, että usein jalkatreeneistä ei saada irti ihan kaikkea, kun se heikoin lenkki (alaselkä) määrää tahdin ja milloin treenit loppuu. Itse olen kärsinyt samoista ongelmista ja muutenkin tiedostan samanlaisia ongelmia mitä Alonallakin on.

Muutama vuosi sitten jo ehdotin Alonalle, että mulla on kaikenlaisia niksejä ja jippoja, joita olen löytänyt jalkatreeneihin juuri ohittamaan nämä ongelmat ja oltiinkin jo sovittu, että tehdään yhteiset jumpat. Jostain syystä treenit eivät kuitenkaan koskaan toteutuneet. Eilen tuo päivä sitten koitti ja lupasin vetää Alonalle sellaiset jumpat, jossa ei tarvinnut kyykätä mutta silti saimme kohdenlihaksen ajettua aivan totaaliseen massatuhoon.

Tässä vielä hymyiltiin, kun treeni ei ollut edes alkanut!

Lupasin Alonalle, että missään vaiheessa hän ei tule kokemaan noita alaselän särkyjä. Myöskään keuhkojen kanssa ei tule ongelmia vaikka treeneissä toistomäärät tulevat olemaan erittäin suuret. Hieman skeptisesti Alona lähti treeneihin mutta samalla rohkeasti ja ennen kaikkea ennakkoluulottomasti hän kuitenkin suostui kaikkeen mitä oli luvassa.

Minun ideani oli ajaa etureisille paljon sarjoja ja toistoja rest-pausen avulla. Ensimmäiseksi teimme liikeparin reiden ojennukset/prässi, jossa teimme tuplasupersettejä. Tämä tarkoitti, että yksi tuplasupersetti sisälsi 120 toistoa. Kuulostaa hurjalta, mutta oikealla rytmityksellä homma sujui kuin tanssi vain. Eihän tuo kivaa kuitenkaan ole, ja kipua syntyy väkisinkin lihaksiin, joka vain pitää sietää. Mutta oikealla tahdittamisella ja rest-pausella pystyimme ”huijaamaan” lihaksille hurjan määrän toistoja. Kummasti lihakseen saimme ujutettua lisää toistoja vaikka tuntui, että enempää ei enää tule. Myös painojen osalta pääsimme yllättävän isoihin rautoihin. Prässissä esim Alonalla oli viimeisessä sarjassa 150kg plus 80kg kelkka. Tällä painolla hän pystyi tuplasuperissa tekemään 60 toistoa. Vikaan sarjaan ei enää ole kovikaan paljon virtaa, joten se oli hurja suoritus.

Viimeistelimme treenit vaakaprässissä ja katkokävelimme takaisin Mayorsin respaan, jossa paketoimme treenit ja tuntemukset loppuhaastiksella. Koko keissi tulee siis ulos Alonan omalla kanavalla, josta luonnollisesti tiedotan heti, kun se on valmis. Tämä kannattaa katsoa, sillä moni teistäkin varmasti kärsii alaselän ongelmista tai syystä tai toisesta et pidä jalkojen treenaamisesta. Minun nikseillä voit löytää aivan uusia ideoita omiin treeneihisi ja saada reidet massiiviseen kasvuun.

Tämäkin treeni löytyy muuten lähes sellaisenaan kirjastani: Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas. Tilaa kirja vaikka Fitnesstukulta:

Eilinen päivä oli pitkä mutta antoisaakin antoisampi. Mikä sen parempaa, kuin saada toiselle eräänlainen ahaa-elämys treenaamisesta ja uskoa omaan tekemiseen. Kaikkiin ongelmiin löytyy takuulla aina jotain ratkaisuja ja näillä ratkaisuilla pystytään kiertämään ne sudenkuopat mihin niin helposti kompastutaan. Pelkällä sisulla ja sitkeydellä ei aina päästä parhaaseen lopputulokseen ja siksipä on joskus hyvä pistää koko paletti uusiksi ja lähteä työstämään omaa tekemistä ihan uudelta pohjalta. Sanoinkin Alonalle, ettei hänen ole mikään pakko tehdä sellaisia liikkeitä, joista hän ei pidä tai jotka tuntuvat aina vaan epämiellyttäviltä.

Tänään jatkuu vauhti ja onneksi tässä ollaan jo voiton puolella omasta flunssasta. Lauantai ja sunnuntai meni kieltämättä aika sekavissa tunnelmissa, kun olo oli niin heikko. Nyt on kiva fiilis, kun elämä voittaa. Tänään siis nokka kohti Lahtea, sillä siellä on Kuntokeskus K&M:llä avoimet ovet koko viikon ja tämän vuoksi minut on kutsuttu paikan päälle Meet & Greet -tapahtumaan. Tulkaa ihmeessä paikalle, tuo minun aikani salilla on klo 17-19 välillä. Otetaan yhteiskuvia ja jubaillaan! Tulee olemaan kiva päivä!

Meet & Greet Mika Nyyssölä klo 17-19

Huomenna aamulla, Ylen Puhe!!

Jeba jee! Kirjan tiimoilta ollaan vielä huomenna Ylen Puhe Aamun suorassa lähetyksessä. Kannattaa olla kuulolla klo 9:10-9:40. Menen Pasilaan Ylen studioille. Siellä minua haastattelee Matti Ylönen ja Miia Krause. Mielenkiintoista kuulla mitä heillä on mielessä ja mitä siellä sitten jutustellaan. Kirjani on myynyt fantastisen hyvin ja ensimmäinen painoshan loppui kustantajalta ensimmäisen viikon aikana. Olkaa hei kuulolla, Nyyssis pistää bodausta taas positiivisella tyylillä esille koko kansan tietoisuuteen. Yes! 😀

DYYDFIST!

PS. Protein Sodat täältä (-20%), klikkaa kuvaa alla:

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.