This is Mika

23.11.2015 14:45 2min luku 27

Talvi on oivallista aikaa massakaudelle

Hello!

Talvi näyttäis uhkaavasti tulevan tänne eteläänkin. Aamulla salille mennessäni piti oikein skraapata jäät ikkunoista ja lumia pyyhkiä pois.  Talvi on kyllä hyvää aikaa lihaskasvulle. Porukka kuin automaattisesti syö enemmän kuin kesällä ja pimeän tullen paras paikka on punttisali, jossa on aina lämmin tunnelma.

Bulkkikunto talvisin on melko normi bodauksessa Suomessa. Ei tarvitse hävetä isompaa pötsiä kun muutenkin on paksut vaatteet kroppaa peittämässä. Eli ruokaa vaan ääntä kohti ja salille aina kun siihen löytyy mahdollisuus.

Keväällä voi sitten hakea niitä biitsikuntoja ja vähän heitellä kulutusta ylöspäin samalla kun pudottelee kokonaiskaloreita.

Nyt vaan kovaa ja rehellistä reeniä päälle. Kroppa tykkää perusrytmistä ja rutiineista. Viikko toisensa jälkeen, kun saadaan reenit vietyä kunnialla läpi niin takuuvarmasti siitä jää jälkikin kroppaan lihasmassan muodossa.

Itselläni on myös perinteinen massakausi meneillään. Perustreeniä ja ruokaa sopivassa suhteessa. Nyt toki nämä kaikenmualimman pikkujoulut ja muut kissanristiäiset pitää saada alta pois, niin pääsee kiskomaan vuoden vaihteessa kovia jumppia ja rakentaa sitä hyvää rytmitystä tähän touhuun. 6 päivää viikossa kun saa vedettyä jumpat ja sapuskat kuten paperilla ne on suunniteltu niin yhden päivän voipi sitten ottaa rennosti, syödä ihan mitä eteen tulee ja chillailla. Tämä siis teoriassa ja toivottavasti myös saan sen toteutumaan myös käytännössä.

12239421_10206439953252070_3269691754387734690_o

Seuraavan kerran lavalle on noustava mielellään 5 kiloa isompi Nyyssis. Siihen olis tähtäimet ja tavoitteet suunnattu. Pidetään peukkuja näille tavoitteille. 🙂

Oikein pirteää maanantaita kaikille, hyviä treenejä, hyvää mieltä ja energistä viikon alkua!

Kommentit (27)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.