This is Mika

16.04.2013 06:46 2min luku 44

Taistelu kataboliaa vastaan!

Tervehdys bodymunkit ja fitnessnunnat!

Joka kerta kun menet salille, on ensiarvoisen tärkeää, että saat treenisi kulkemaan alusta loppuun asti. Suunnittele etukäteen mitä aiot tehdä ja päätä sarjat ja toistomäärät, jotta pystyt ylittämään itsesi tarvittaessa. Mulla on monasti käynyt niin, että ensimmäiset liikkeet menevät hurjalla energialla, mutta vikoihin apuliikkeisiin ei enää riitä paukut. Kova treeni verottaa ja energiatasot hupenee vauhdilla.

Viimeiset vajaat puolivuotta olen käyttänyt treenin aikana aminohappoja jokaikisessä treenissä. Parasta siinä on ollut huomata, kuinka eregiatasot pysyvät tasaisen korkealla alusta loppuun asti. Treenien aikana nautitut aminohapot pitävät huolen, että paukut riittävät ihan vikaan settiin asti.

Suosittelen lämpimästi esim Star Nutritionin Amino-Pro Essentials lisäravinnetta, jossa on riittävästi aminhappoja kovaan treeniin ja mikä parasta tuote mauistuu todella hyvälle!

Käy hakemassa tämä kova tarjous bannerin kautta!

amino pro essentials 3 kahden hinnalla

Itse annostelen tätä  niin, että laitan kolme mitallista Amino-Prota noin 7 desiin vettä ja juon tasaisesti treenien aikana. Ennen treeniä otan aminohapot kapseleiden muodossa (anabolic bcaa) ja palkkarissa on Amino-Prota yksi mitallinen!

Olit sitten kovaa treenaava tyttö tai kundi, niin aminohappoja tarvitsee jokaikinen kehitystä haluava urheilija!  Katabolia eli lihasta hajoittava tila voi syntyä kesken harjoittelun, varsinkin, kun esim treenataan pitkään. Silloin on periaatteessa aivan turha enää jatkaa harjoittelua, sillä lihas on siinä tilassa, että se syö itseään. Aminohapot estävät tätä kataboliaa syntymästä ja voit treenata pidempään ja tehokkaammin ilman sitä pelkoa, että harjoittelu kääntyisi sinua itseäsi vastaan!

Hardcore Back training

Ei muuta kun kovia treenejä ja isoja gainsseja! May the Gains be with you!!

Kommentit (44)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.