This is Mika

12.02.2017 15:13 3min luku 11

Superhalpaa supermassaa - Nyt kaksi päivää aikaa!

Moikka vaan kaikille!

Lähdetään ihan ekaksi liikkeelle tuosta otsikosta, joka saattaa jäädä vähän kryptiseksi joillekin. Eli tuotesarja Supermass Nutrition on tämän ja huomisen päivän aivan järjettömän komeessa tarjouksessa. Kaikki supermass tuotesarjan tuotteet ovat -44% alennuksessa. WOOOOT??!!? Kyllä, luit oikein, -44% alennuksessa, BOOM!!! 😀

Kaksi päivää aikaa hyödyntää! Klikkaa kuvaa alla ja pääset brändin tuotesarjaan välittömästi käsiksi!

Marko Savolaisen Supermass -tuotesarja on ollut huikea menestys eikä syyttä, sillä nämä tuotteet ovat tehty ilman kompromisseja, parhaista raaka-aineista ja visiona näiden avulla tukea treenaamista ja tätä kautta saavuttaa maksimaalinen kehitys. Nyt todellakin saat tämän tuotesarjan tuotteet naurettavan edulliseen hintaa. Ole siis nopea ja käytä hyödyksesi tämä kahden päivän ajan voimassa oleva tarjous. Lähes puoleen hintaan irtoaa koko tuotesarja. 🙂

Jebulis jee. Mitäs muuta? Eilen istuttiin Karin kanssa vähän iltaa ja pahennettiin maailmaa. On muuten mainio tuollainen lämpölamppu parvekkeella. Omalla jalalla nököttävä lämpölamppu mainiosti piti parveketta lämpöisenä ja siellä pystyi oikein mukavasti myös istuskella ja pössytellä sikaria kuin kesällä konsanaan. Pakkanen kun pysyy siinä muutamassa asteessa niin partsin lasit ja lämpölamppu mahdollistaa kyllä siellä oleskelun ihan kivasti. Kovemmilla pakkasilla toki kylmä siellä olisi tullut.

Pistettiin vähän tapaksia pöytään.

Karin kanssa on tullut treenailtua aktiivisesti muutamien vuosien ajan ja ollaan yhdistelty omia ajatusmalleja tehokkaasti treeneihin saaden todella mielenkiintoisia kokonaisuuksia aikaseksi. Kirjassa itseasiassa valotan tätä vielä lisää ja itse treenioppaassa esimerkeissä on paljon tätä filosofiaa mukana.

Kari ja minä olkkarissa juonimassa taas pahoja…

On ollut jännä yhdistää kaksi aivan erilaista lähestymistapaa treenaamiseen ja sulattaa sieltä ne parhaimmat ja tehokkaimmat asiat yhteen. Mun suurin treenaamiseen liittyvä filosofiahan kiteytyy tähän lauseeseen: ”kun yksinkertaiseen riisuu, jäljelle jää vain tärkein”. Tätä voisi käyttää niin monessa muussakin yhteydessä, ihan arjessakin. Tässä tullaan siihen, että ei pelkästään treenaamisessa, vaan koko elämässä on paljon samaa filosofiaa, mitä on harrastuksissakin. Ihmisen nöyryys ja kärsivällisyys tulee näkyä molemissa, treenaamisessa ja elämässä. Älä pidä mitään itsestään selvänä, pysy nöyränä ja ota vastaan kiitollisena se mitä annetaan.

Enihow, olipa jälleen kiva ilta pienten fingerfoodien kera. Istua chillaillen, katsellen videoita ja kuunnellen musaa ilman mitään kiirettä. Hyvän ystävän kanssa jutustelu ja illan istuminen on minulle rentouttavaa aikaa. Kaiken tämän kiireen ja stressin keskellä tällaisia tarvitaan. Kiitos Kari mainiosta hetkestä jälleen kerran. 🙂

Mä en oikeastaan tarvitse mitään erikoista nauttiakseni ja rentoutuakseni. Ei tarvitse järjestää mitään bileitä tai lähteä jonnekin mestoille tekemään jotain hienoa. Himassa löhöily ja rento fiilistely piisaa minulle vallan hyvin. Olen hyvin vähään tyytyvä. Hyvä leffa, kirja tai peli, johon voi uppoutua riittää mainiosti tai jossain pienessä porukassa vaikka illastaminen hyvän punkun siivittämänä on mulle suurta juhlaa ja nautintoa.

Jep, nyt syömään ja katsomaan uusi jakso Taboota. Uuh, mama, se on kyllä niin hyvä sarja, että oksat pois. 😉 Oikein iloista ja hyvän mielen täytteistä sunnuntaita kaikille. Muistakaa tilata nyt noita Supermass-tuotteita, ne on kieltämättä laadultaan todella hyviä! 🙂 BOOM! CU!

Kommentit (11)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.