This is Mika

16.01.2011 17:47 3min luku 2

Super Size Pack 2011

Massaa kaipaaville on muuten hyvä paketti Fitnesstukulla. Lueskelin noita makroarvoja noista paketeista ja erittäin toimivalta kokonaisuudelta vaikuttaa. Hintakin on viilattu ihmeen kaupalla yllättävänkin alas.

162.10 € / 99.90 €


Paketti sisältää:

  • 2 kg Meal-Pro regular, erinomainen ateriankorvike, josta saat 40 g hitaita hiilihydraatteja, jotka varastoituvat gylkogeenina (lihasten polttoaine). Jokainen Meal-Pro-annos vastaa yhtä ateriaa ja sisältää 40 g proteiinia ja 40 g hitaita hiilihydraatteja sekä keskipitkäketjuisia rasvahappoja (MCT). MCT antaa tiivistettyä energiaa ilman rasvanlisäystä. Meal Pro antaa kylläisyyden tunteen ja estää lihasten purkua aterioiden välissä. -Massan lisäämiseen suositellaan 2 Meal-Pro -juomaa päivittäin aterioiden välissä.
  • 4 kg Gainer Pro Recovery on markkinoiden myydyin palautumistuote. Gainer Pro Recovery sisältää nopeita hiilihydraatteja ja helposti imeytyvää heraproteiinia ja sitä tulee nauttia heti treenin jälkeen. Urheilijoilla tehty tutkimus osoittaa, että palautuminen paranee huomattavasti, kun yhdistelmä hiilihydraatteja ja proteiinia nautitaan heti fyysisen rasituksen jälkeen. Nauttimalla Gainer Pro Recoverya treenin jälkeen estät lihaksia purkavia prosesseja ja rakentaminen alkaa. Myös glykogeenitasot täyttävät lisää energialla ja tämän ansiosta pystyt valistautumaan nopeammin ja paremmin seuraavaav treeniin. -Massan lisäämiseen suositellaan 1 juoma Gainer Pro recovery heti harjoituksen jälkeen.
  • 1 kg Night Pro: Yöproteiini, joka antaa runsaasti aminohappoja kalsiumkaseinaatista ja alfa laktoalbumiinista. Night Pro on ainutlaatuinen proteiinilisä maksimoimaan kehon palautumista nukkuessasi. Night Pro pohjautuu kaseiiniproteiiniin, jonka aminohapot imeytyvät hitaasti yön aikana. Pienempi osa tulee heraproteiinista, joka vaikuttaa suoraan lihaksiin antikataboolisesti. Night Pro on rikastettu alfalaktoalbumiinilla, jolla on todistettavasti rauhoittava vaikutus korkean tryptofaanimäärän ansiosta. Lisäksi Night Pro sisältää sinkkiä ja magnesiumia, jotka vaikuttavat rauhoittavasti. -Lihasmassan lisäämiseen suositellaan 1 Night Pro -juoma päivittäin, ennen nukkumaanmenoa.
  • Only One! regular: Star Nutritionin Only One! Regular sisältää suositellun päivittäisen annoksen vitamiineja sekä tärkeimpiä kivennäisaineita. Vitamiinit ja kivennäisaineet eivät sisällä kaloreita, mutta ovat tarpeellisia jotta keho pysyy terveenä. Puutos näistä aineista voi johtaa mm. seuraaviin oireisiin: väsymys, huimaus, heikentynyt palautuminen ja paraneminen. Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat luonnollisia aineita jotka esiintyvät eri määrinä eri ruuissa. 1 Tabletti Only One! Regular päivässä monipuolisen ruoan lisäksi auttavat sinua saamaan kaikki tarvittavat ravintoaineet joka päivä.
  • Omega-3 regular Star Nutritionin Omega-3 Regular saadaan rasvaisesta, kylmässä ja puhtaassa vedessä elävästä kalasta. Koska olennaisia monityydyttömättömiä rasvahappoja ei kehity kehossa, ne on saatava ruoan kautta. Omega-3:lla on todettu olevan terveellisiä vaikutuksia sydämelle ja sepelvaltimoille sekä aivoille ja hermostolle. Merestä peräisin olevien omega-3 rasvojen teho on parempi kuin kasvimaailmasta peräisin oleva vaihtoehto. Jokainen kapseli Omega-3 sisältää 1000mg kalaöljyä. Useimmat ihmiset eivät saa tarpeeksi omega-3 ruoan kautta (eivät syö tarpeeksi kalaa) ja tarvitsevat sen takia omega-3 lisäravinteena.  -Treenaaville suositellaan 2 kpl kapselia 2-3 krt päivittäin.
  • Star Nutritionin Creatine Monohydrate on 100% puhdasta mikronisoitua kreatiinia jolla saat nopeampia tuloksia lajista riippumatta. Kreatiinilla saat nopeasti lisää lihasmassaa ja voimaa. Kreatiinia käyttävät useimmat maailman eliittiurheilijoista. Lisää voimaa, lihasmassaa ja parantaa palautumista. Kreatiini on luonnollinen aine kehon aineenvaihdunnassa. Sekä liha että kala sisältää kreatiina, mutta määrältään liian vähän urheilevalle henkilölle. Fyysisen toiminnan yhteydessä lihasten energiamolekyylit hajoavat. Kreatiinin puute estää energiamolekyylien udelleenrakentumisen. Lihakset väsyvät tällöin nopeasti. Lihassoluissa ATP-muodossa varastoitunut energia kuluu loppuun kovan harjoittelun aikana. Kun lihasten ATP on kulunut loppuun, keho ei enää jaksa harjoitella. Lihakset väsyvät ja maitohappo antaa tuntemuksia. Kreatiinin tehtävä on jälleen ladata energiaa ATP:n muodossa lihassoluissa. Mitä enemmän lihasenergiaa, sitä vahvempi ja kestävämpi keho. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet kaikkien urheilua harrastavien saaneen lisää voimaa ja kestävyyttä. Maitohappoa kestetään paremmin ja palautuminen nopeutuu. Kreatiinin avulla myös lihasmassa kasvaa. Kreatiini Monohydraatti on paljon käytetty ja vaaraton tehonlisääjä jota monet eri urheilulajin harrastajat ja jääkiekkoilijat, jalkapalloilijat, yleisurheilijat ja voimanharjoittelijat käyttävät. Creatine Monohydrate voi yhdistää muihin lisäravinteisiin – esimerkiksi Gainer Pro Recovery ja Creatine Monohydtrate ovat erinomainen yhdistelmä. Kun käytät Creatin Monohydrateia huomaat nopeasti että treeni tuottaa tuloksia! -Massan lisäämiseen suositellaan kreatiinilisä pakkauksessa olevan annostelusuosituksen mukaan.

Kommentit (2)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.