This is Mika

14.08.2012 11:19 2min luku 47

A state of mind!

Ei ole kiinni siitä syötkö yhdellä aterialla 10 grammaa proteiinia liikaa. Ei ole kiinni siitä, teetkö yhden sarjan tai toiston liikaa. Bodybuilding ei ole tähtitiedettä. Tärkeintä siinä on luonteen lujuus. Bodaus kysyy luonnetta.

Pitkäjänteisyys saa kehonrakennuksessa aivan omanlaisensa merkityksen. Moni ei ymmärrä, että lavalla nähtävä kunto on järkyttävän pitkän toiminnon lopputulos. Kun joku haluaa olla sellaisen näköinen, on tehtävä uhrauksia. Koko elämä on uhrattava kehonrakennukselle. Se että haluaa näyttää samalta kuin ammattilaiskehorakentaja lavalla vaatii aivan tietyn tyyppisen luonteen. Siihen ei vain pysty kaikki.

10-20 vuotta treeniä, hikeä, rutiineja. Vasta sitten keho alkaa näyttää siltä, kuin ne ovat ammattilaisilla. Tai ainakin sinne päin. Jos sillonkaan…

Asettamalla mieli niin, että kykenee toimimaan perusrutiinien kanssa päivästä toiseen, on ensi askel kohti menestystä kehonrakennuksessa. Joka päivä pitää olla valmis valmistamaan omat ateriansa, pakkaamaan ne ja ottamaan mukaan töihin, kouluun, ihan minne tahansa. 3 tunnin välein on syötävä. Siinä ei ole mitään poikkeusta. Rytmi on tärkeää ja elinehto kaikelle. Keho toimii parhaiten kun sille luodaan rytmi ja rutiinit. Tämä taas vaatii sitä luonnetta ja mieltä tehdä tätä vuodesta toiseen. Kuka on valmis tähän?

Haaveilevasta 15 vuotiaasta pojasta matka SM-tason kehonrakentajaksi kesti minulta 20 vuotta. Toisilla tähän vie vähemmän aikaa, mutta silloin asiat ovat tehtykin varmasti oikein. Ravinto, treeni ja lepo. OPtimoiden nuo kaikki saadaan nopeutettua koko prosessia. Mutta loppujen lopuksi kaikki on kiinni omasta mielestä. Mielenlujuudesta ja luonteesta.

-Mika

Kommentit (47)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.