This is Mika

21.05.2015 09:55 5min luku 21

Star Nutrition -kamppis ja Noiturin taikaa (The Witcher 3 arvostelu)

Tervehdys!
Tähän alkuun pakko mainita juuri saamieni tietojen mukaan, että Fitnesstukku on laittanut Star Nutritionin sekä Optimum Nutritionin tuotteet 24 tunnin ajaksi hulppean halpaan kampanjaan. Eli aikaa suurin piirtein yksi vuorokausi huomisaamuun asti hommata itsellesi noita erinomaisia tuotteita! Siellä on paljon kaikkea todella laadukasta lisäravinnetta. Parhaimmillaan -50% ja mitä nyt itse ehdin kurkkia niin suurin osa -20 pinnan alennuksessa.
Kyllä nyt jengiä hemmotellaan. Näitä tarjouspäiviä on ollut todella runsaasti tukulla. Halvalla lähtee!
star ja ON ale
Itsellänihän on ollut vuosia käytössä Starin Whey 80 sekä Whey 100. Hinta-laatusuhteeltaan aivan loistavat proteiinit lihaskasvua tukemaan. Näitä kaveruksia on mukava pidellä sylissä. 😀
Wheyt irtoaa halvalla, mutta vain tänään! Banskua laulamaan!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yks loistava PWO jäi itseasiassa PWO-arvostelusta pois vain siksi, kun sain sen käsiini vähän myöhemmin. Intensity Power on alkuperäisestä Intensitystä boostatumpi versio ja tämän kyllä huomaa!
Pieni purkki, mutta paljon tehoa!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • Kaksinkertainen annos kofeiinia alkuperäiseen Intensityyn verrattuna
  • Sisältää Kre-Alkalynia – nopeavaikutteinen, pH-puskuroitu kreatiini
  • Enemmän beeta-alaniinia parempaan maitohapon sietoykykyyn
  • Lisätty agmatiinia antamaan maksimaalinen lihaspumppi
  • Raikkaat ja uniikit maut

Intensity Power sisältää 200 mg kofeiinia annosta kohden, minkä avulla saat äärimmäisen hyvän fokuksen treeneihin. Runsas annos beeta-alaniinia ehkäisee maitohappojen muodostumista ja parantaa kestävyyttä.
Tuotteeseen lisätty agmatiini laajentaa verisuonia ja antaa, paremman suorituskyvyn lisäksi, kivenkovan lihaspumpin ja lisääntyneen vaskulariteetin.

Oon sanonut Intensityn olevan kursailematon ja niin on myös Intensityn uusi, boostattu isovelikin. Intensity Power sisältää tehokkaiksi testattuja ainesosia. Ei sisällä ”blendejä” joista et tiedä määriä tai mitä ne ovat todellisuudessa. Maut ovat pirteitä ja tuote sekoittuu todella hyvin.

Ravintolisä Kiwi ja Chili-Lime  Per 1 annos (16 g)
Energiaa 150 kJ/35 kcal
Rasvaa 0 g
 josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatteja 5 g
 joista sokereita 5 g
Proteiinia 2,5 g
Suolaa 0,01 g
Vitamiinit
Tiamiini 0,8 mg (73%*)
Kivennäisaineet
Fosfori 73 mg (10,4%*)
Kalsium 144 mg (18%*)
Kloridi 212 mg (27%*)
Muut ainesosat
Beeta-alaniini 1500 mg
Arginiini 1200 mg
L-tyrosiini 1000 mg
Kre-alkalyn 750 mg
Agmatiinisulfaatti 500 mg
Tauriini 500 mg
L-fenyylialaniini 200 mg
Kofeiini 200 mg
L-histidiini 100 mg
* – Päivittäisen saannin vertailuarvosta

Jos tämä olisi ollut testissä mukana niin kärkijoukkoon olisi paukannut melkoisen iisisti. Hyvät ja selkeet nousut käytettäessä. Vireystaso nousi välittömästi ja vaikutus oli riittävän pitkä koko treenin ajan. Loistava tuote.
4/5
Muista, tämäkin on nyt siis tarjouksessa 24h -kampanjassa. 
Eikä toki kannata vieläkään unohtaa tätä meikäläisen eksklusiivista rasvanpolttajatarjousta, meikäläisen omalla koodilla saat sen poikkeuksellisen halpaan hintaan, OHJEET TÄÄLTÄ!
800_mika_Synephrine_hardcore_Maj15_FTUK
Sitten pelien ihmeelliseen maailmaan!
Kävin tiistaina ostamassa tuon kauan odotetun The Witcher III, Wild Huntin. Pistetään tähän ensimmäisiä fiiliksiä mitä peli tuotti.
BOOM! Peli käsissä ja eikun pelaamaan!
witcher 3
Peli on kieltämättä kaunis ja värikäs. Jopa niin värikäs, että oli pakko laskea väritasoja, kun näytti siltä, että telkkari toisti niitä vähän liiankin paljon. Värikylläisyys siis pelin asetuksista alemmas ja jo näkikin jotain. 🙂
Metkasti pelin juoni tempaa mukaansa ja tutoriaalitkin taisteluun, spelleihin jne tulee kuin vahingossa opittua. Taisteluita voi harjoitella alussa niin kauan kuin vain haluaa ja sitä kannattaakin tehdä, sillä peli on melkoisen haastava. Itse aloitin pelaamalla toiseksi vaikeimmalla tasolla, mutta laskin tasoa yhden pykälän, kun noituri alussa heitti henkensä vähän turhankin helposti.
Avoin maailma on sinänsä avoin ja sitten ei ole. Paljon on asioita joita ei kannata vielä alussa tehdä, kuten vihulaiset, jotka ovat yksinkertaisesti liian kovia vielä hahmolle. Voithan toki taistella taktisesti kovempiakin örkkejä vastaan, mutta kuoleminen on aina läsnä. Vaikka maailma on näennäisesti avoin, on siellä vielä paikkoja toistaseksi, joihin ei ole asiaa. Mitä pidemmälle pelissä edetään sitä enemmän paikkoja aukeaa. Ja sitä ei oikeastaan edes halua niin kauhean kauas vaellella, varsinkin, kun hahmo on ihan raakile vielä. Menee juonen mukana ainakin jonkin aikaa ja kehittää hahmoaan ennen kuin sitten lähdetään samoilemaan kauas vuorille.
Eka isompi ökkömökkönen on Griffin, jota ”pääsee” teurastamaan!
Witcher-3-screen-three
Latausajat ovat esim paikkojen vaihtuessa tai kuolemisen jälkeen peliin palatessa ihan käsittämättömän pitkiä. Varsinkin jos olet päättänyt tappaa jonkun ökkömökkösen ja delaat, niin sitä haluaa saman tien palata takaisin kokeilemaan onnea. Parin minsan huili tuntuu ikuisuudelta.
Mutta on tää noituripeli vaan niin koukuttava. Taistelut ovat mageita ja haastavia. Isompia joukkoja vastaan taistellessa huomasin parhaimman taktiikan olevan itse nimeämäni: ”pakene ja houkuttele”. Jos jäät keskelle 5 sotilaan joukkoa, niin iskuja satelee joka puolelta ja kuolet aivan varmasti lähes välittömästi. Kun kohtaa vihollisen face to face niin voit heitellä tuliloitsuja ja hakata miekalla kuin mielipuoli. Niinpä eräänkin mökin edessä kohtaamani sotilasjoukkio päätti päivänsä, kun haastoin riitaa, juoksin pakoon ja tulin takaisin tappaen yksitellen jokaisen tyypin. Kun sain sitten vähän damagea niin taas sprintti sadan metrin päähän, tunti meditaatiota ja täysillä energioilla takaisin paikalle. Mahtaneet jätkät miettiä, että minne se noituri aina juoksee ja tulee tunnin päästä takaisin? Hevonenkin kiltisti venaa siellä keskellä vihollisia eikä kukaan tee sille mitään. 😀 Hulvatonta. Noh, kun vastustajat ovat alussa sen verran kovia, niin pakko tehdä moisia temppuja, kun ei se kiellettyäkään ole.
Kaiken kaikkiaan aivan törkeen magee peli. Vielä ei ole framereitti pudonnut tai nykinyt pahasti saatikka ollenkaan, vaikka siitä ollaan PS4 -versiossa valitettu. Odotetaan nyt, josko se putoaa kun päästään jonnekin megaisoon kaupunkiin? Taistelut ovat tosiaan sikasiistejä ja miekkaa heiluttaa mielellään. Oon lähes kaikki kehityspointsit laittanut nopeaan miekkahyökkäykseen ja annankin melkoisen nopsaan söpöä damagea jengille. Siistiä tossa on juuri se, että voit kehittää hahmoa ihan miten haluat ja tehdä valintoja, hakatako tiesi läpi vaiko käyttää enemmän suostuttelutaitoja.
Peliin on lisätty pieniä yksityiskohtia, joita pitää myös huomioida, kuten varusteiden korjailu. Panssarit ja miekat kuluvat ja vaurioituvat kamppaillessa. Niitä pitää muistaa joko korjailla itse tai viedä sepälle korjattavaksi. Energiat palautuu helpommalla tasolla meditoimalla, mutta vaikeammalla tasolla vain syömällä. On sitä kesken taistelunkin tullu syötyä uuniomenaa ja sillä lisättyä energialeveleitä. 😀 Muahahahaa! Hulvatonta ajatella, että se heppu miekka kädessä kesken taistelun popsii jotain omenaa. 🙂 Vettä juodessa kuuluu gupl gupl, ja taistelu jatkuu koko ajan. 😀
Tekemistä löytyy paljon, todella paljon. Kyliä ja paikkoja tuntuu olevan loputtomasti. Itse ”loot”taan kaiken mahdollisen. Joka ikiseen taloon vaan sisään. ”Good day, Mam”. Ja marssin suoraan makuuhuoneeseen, kirstu auki ja pölllin perheen lapsen nuken. Hahahahaa! 😀 En tiedä vielä, mitä tostakin koituu? Pimeälle tielle ollaan menty. Kuninkaan vaimon ja lapsen katoamista tutkin ja kunkku eritoten mainitsee, että älä koske vaimoni ja lapseni tavaroihin. Noh, sieltähän irtosi pari kultasormusta ja muuta kivaa. Myydään ne sitten markkinoilla hyvään hintaan. 😀 Hah haa!
Osta ihmeessä tää peli. On se vaan niin koukuttava. Tästä vois kertoa niin paljon ja vertailla miten muut ovat peliä pelanneet. Kuulemma peli elää ja muuttuu sitä mukaan mitä valintoja pelissä tekee?
10/10

Kommentit (21)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.