This is Mika

02.02.2020 17:10 2min luku 0

Selkätreenit Sporttimekan uusissa tiloissa - Videokooste ulkona!

Termos!

Käytiin pitkästä aikaa Hämeenlinnassa moikkaamassa hyvää ystävääni Karia ja hänen puolisoaan. Oli oikein mukava reissu ja tietenkin mentiin tsekkaamaan Sporttimekan uudet puitteet, sillä salihan on muuttanut uusiin tiloihin. Sali ei kauhean kauas siirtynyt vahoista mestoistaan mutta uudet tilat ovat kyllä mageen näköiset siisteine seinämaalauksineen. Kaksi isoa harjoitusaluetta, joista toinen on valtavan kokoinen halli, jossa kyllä happea riittää!

***

***

Sporttimekassa on paljon laadukkaita laitteita, joten vaihtoehtoja kyllä piisaa jokaiselle. Salin yhteydessä on myös lisäravinnekauppa, joten sieltä on helppo napata mukaansa protskut samalla kun käy piiskaamassa lihakset soseeksi.

Videokooste selkäjumpista löytyy tuosta alempaa!

Mutta tosiaan, selkäjumpat tehtiin ja siinä yhteydessä kuvailin pientä koostetta, niin pääsette seuraamaan mitä me tehtiin. Oikein hapokkaat setit ensin alataljassa. Tämän jälkeen pullovet+ylätalja supersettinä. Muutama selkäkone vielä viimeisteli treenit ja selkä oli kypsytetty valmiiksi.

Päästiin fanikuviinkin Karin kanssa!

Elikkä tässäpä sitten tuo videokooste Sporttimekasta!


Kova Octane -tarjous tulilla!!

Käykäähän pikapikaa poistamassa tämä loistava Octane -tarjous, 2 yhden hinnalla!! Klikkaa kuvaa alla ja pääset suoraan tarjoukseen käsiksi!

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.