This is Mika

20.11.2006 22:19 4min luku 0

Selkää salilla

Maanantai.

Tänään oli sitten selkäpäivä. Ensimmäisenä liikkeenä pullover laitteella.

Mayors kuvasessio02 004.jpg

5 sarjaa 20 toistoa. Painoa oli pakan lukemissa 50kg. Tarkoituksena oli saada verta lihaksiin ja latsit lämpimäksi. Muut liikkeet osuvat huomattavasti paremmin selkään, kun olen tehnyt paljon lämppärisarjoja ja niin sanotusti etukäteisväsyttänyt latsit.

Mayors kuvasessio02 006.jpg Mayors kuvasessio02 005.jpg

Seuraavana oli vuorossa kulmasoutu vipuvarsilaitteella.

Mayors kuvasessio02 017.jpg

Kun latsit oli jo valmiiksi täynnä verta ei tarvinnut kuin lätkiä menemään. 3 sarjaa 12 toistoa, yksi käsi kerrallaan. Ensimmäisessä setissä 25kg.

Mayors kuvasessio02 011.jpg Mayors kuvasessio02 010.jpg

Teen liikkeen niin, että ensimmäinen veto on hieman vajaa, sellainen puolikas supistus. Vien käden takaisin venytykseen ja teen kokonaisen supistuksen hieman kiertäen vartaloa liikkeen mukana. Toisin sanoen yksi toisto on puolitoista toistoa.

Mayors kuvasessio02 012.jpg Mayors kuvasessio02 020.jpg

Toiseen sarjaan lisäsin 25kg, yhteensä 50kg. Toistot sama 12. Nyt rupesi jo painamaan. Heti ensimmäisestä vedosta alkaen liike tuntui latseissa ja kun yhteen toistoon mahtuu siis kaksi venytystä, yksi osittainen supistus ja yksi kokonainen supistus, liike todellakin on kiduttava.

Mayors kuvasessio02 008.jpg Mayors kuvasessio02 009.jpg

Kolmas ja viimeinen sarja oli samanlainen, 50kgx12 toistoa, yksi käsi kerrallaan. Polte ja kipu selässä oli sietämätön. Jopa alaselän putket menivät tukkoon ja pelkkä seisominen sattui.

Viimeinen liike oli ylätaljaveto pacific koneessa. 5 sarjaa 15 toistoa ja painot olivat maltilliset. Keskityin enimmäkseen tunteeseen, että tein liikkeen latseilla en käsillä. Pumppaava liike ja lyhyillä palautuksilla sopivat hyvin viimeistelemään selkätreenit. 3 liikettä riittivät hyvin minun selälle (aikaa kului 40minuuttia). Kun liikkeet tekee intensiivisesti ja kovalla volyymillä ei tarvita 2-3 tunnin urakkaa saadakseen hyvää treeniä aikaseksi.

Mayors kuvasessio02 034.jpg

Tällaista tällä kertaa. Jatketaan harjoituksia! 🙂

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.