This is Mika

10.09.2008 23:04 3min luku 0

Roberto Agustín Miguel Santiago Samuel Trujillo Veracruz (aka Rob Trujillo)

Whassup?

Metallican uusin yhdeksäs studioälppäri on nimeltään Death Magnetic.  Levyn biisit ovat jo vuotaneet Youtubeen ja kieltämättä itsekin olen käynyt kuuntelemassa ne läpi jo useaan kertaan. Mielestäni levy on helkutin hyvin onnistunut. Vanha Metallica on palannut takaisin. Voin jopa sanoa, että Cliff Burtonin henki leijuu tuossa yllä uuden basistin, Rob Trujillon ansiosta. Trujillo on melkoisen lahjakas basisti ja siteeraten James Hetfieldiä , hän saa meidät soittamaan taitavammin ja hän saa bändin kuulostamaan paremmalta. Robert itse kertoo Suosikki-lehden haastattelussa, että hän levyn äänityksissä soitti juuri omalla erikoisella tyylillään lonkalta ja fiilisteli täysillä aivan kuin olisi soittanut yleisölle saaden näin mahdollisimman autenttisen soundin levylle.

metallica-bass-auditions-016_0001.jpgmetallica-bass-auditions-040_0001.jpg

Katselin myös vähän aikaa sitten Metallican dokumentin Some Kind Of Monster. Siinä Rob Trujillo esiintyy ensimmäisen kerra, kun bändi hakee Jason Newstedin paikkaajaa koesoittojen myötä. Hauskaa on nähdä Metallican jäsenten innostuvan Trujillon soiton puhtaudesta ja tekniikasta soittaa ilman plektraa, kuten Cliff Burton aikanaan. Mies palkattiin siis Metallicaan 24 helmikuuta 2003 ja hän sai ennakkomaksuna miljoona dollaria!

Aikaisemmat bändit, joissa Robert Trujillo on soittanut:

  • Suicidal Tendencies
  • Infectious Grooves
  • Black Label Society
  • Ozzy Osbourne

metallica-bass-auditions-041_0001.jpg

Video Robert Trujillon koesoitosta ja palkkaamisesta Metallicaan näet

tästä

linkistä!
Treeneistä.

Tällä viikolla tullut tehtyä jalat maanantaina ja rinnan sekä habat tiistaina.
Törmäsin maanantaina Kovalaisen Evaan ja joku meni ottamaan tietysti valokuvan tästä törmäämisestä.

Potauspeukku!

evaandmika.jpg

Jalat ovat aivan soseena treeneistä. Tein smithissä kyykkyä isoilla raudoilla (max 200kg) ja prässissä keskityin tuntumaan tehden 15x280kg 6 sarjaa. Reisikoukistuksia maaten ja pohkeita parissakin laitteessa. Loppuun vatsoja. 75 minuuttia ähersin ja hiki lensi. Mahtava tunne, kun reiskat on nyt kipeänä. Tiistain rintateenikin tuntuu yllättävän kipeältä lihaksissa, jopa ojentajat ovat tukkeessa. Kaipa nuo treenit ovat osuneet oikeisiin paikkoihin?

Tänään Miken kyydissä hänen uudessa Volvossa.  Vihdoinkin äijän kamppeet mahtuu takakonttiin. Kuvausteknistä laitteistoa on miehellä jo niin paljon että farkkuvolsu oli kuulemma pakko hankinta. Tottahan se on, sillä ennen jos kyytiin on tullut takapenkkiläinen, on se saanut istua beatydish sylissä. Miken kanssa studiolla ottamassa muutama kuva erinäisiin projekteihin. Niistä sitten myöhemmin talvella lisää. Kaikenlaista ollaan viritelty Maikkelin kanssa. Team M&M ei lepää koskaan!

Jatketaan taistelua.

Kommentit (0)

Ladataan kommentteja...
Kommentteja ei voitu ladata. Yritä myöhemmin uudelleen.
{{ comment.author }} #{{ comment.id }} Vastaa

Vastaa

Kaikki kommentit tarkistetaan manuaalisesti ennen julkaisua.
Emme julkaise sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.
Avatar noudetaan sähköpostin perusteella Gravatar-palvelusta.

Luethan täältä kuinka käsittelemme henkilötietojasi.